Search

Chanel Sublimage je ikona među proizvodima za njegu kože

Chanel Sublimage je ikona među proizvodima za njegu kože

Formula stara već deset godina


Image: Promo

Da bi se stvorio savršen proizvod koji će regenerirati vašu kožu, potrebno je da su sastojci u svojem najčišćem stanju i to je filozofija koju prati Chanelova linija Sublimage

Prije deset godina francuska luksuzna kozmetička kuća otkrila je i stvorila formulu koja, ne samo da se bori protiv znakova starenja kože, već joj pomaže vratiti svježinu i oživjeti je. Na dalekom Madagaskaru otkriven je ključni sastojak vanilije (Vanilla planifolia) čiji ekstrakti imaju najmoćnije gene za stvaranje cijele linije za njegu posvećenu zdravom izgledu zrele kože. Da ljepota dolazi iz prirode, Chanel jako dobro zna i to mu je bila idejna nit vodilja u stvaranju Sublimage linije koja je potrebna svakoj ženi.

Pet ključnih proizvoda čine ovu mini kolekciju, a to je Sublimage La Creme proizvod koji je must have, a koristi se danju i noću kako bi se smanjili vidljivi znakovi starenja te kožu ostavlja glatkom i čvrstom. Sublimage L'Extrait moćan je proizvod koji pomaže oslabljenoj koži i samo dvije kapljice vanilije i zlatnih čestica dovoljne su za svakodnevnu upotrebu. L'Essence je pravi čudotvorac u borbi protiv toksina i prodire duboko u kožu te na taj način dovodi stanice natrag u život. Također, tu su i luksuzna krema za oko očiju koja briše tamne krugove i natečenost te Sublimage fluid koji ima matirajuću teksturu i neutralizira sjaj. Ovog proljeća podarite svojoj koži vrhunsku njegu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više