Search

Chanel u travnju ima nekoliko beauty noviteta za koje trebate znati

Chanel u travnju ima nekoliko beauty noviteta za koje trebate znati

Tekst: BURO.


Image: Chanel Press

Chanel je uvijek dobar vjesnik proljeća barem kada govorimo o beauty novitetima kojih ni ove godine ne manjka. Francuska kuća nam u travnju donosi dvije lijepe vijesti iz svijeta ljepote, a kao zaštitna lica se pojavljuju Keira Knightley i Lily Rose Depp.

Chanel u travnju ima nekoliko beauty noviteta za koje trebate znati (фото 1)

Rouge Coco Bloom

Chanel u travnju ima nekoliko beauty noviteta za koje trebate znati (фото 2)

 

Hibrid sjajila za usne i ruža ovog proljeća dolazi u novom elegantnom pakiranju u koje je uloženo jednako truda kao i u sam produkt. Rouge Coco Bloom na tržištu postoji 5 godina i svake nove godine doživljava određene inovacije kako bi se poboljšala sama formula, ali i sam čin nanošenja proizvoda. Rouge Coco Bloom ima dvofaznu tehnologiju zahvaljujući kojoj se na usnama kombinira intenzivna boja i sjaj visokog intenziteta koji dugo traje. Zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenta, ruž će vam ostati na usnama do 8 sati. Uz to reflektirajuće čestice dodatno naglašavaju prirodni oblik usana, a sama formula je obogaćena aktivnim sastojcima koji hidratiziraju usne. Nova kolekcija donosi 8 nijansi od prirodnih do tamnijih tonova. Na vama je samo da odaberete jednu od njih. Rouge Coco Bloom na naše police stiže 15. travnja.

 

Coco Mademoiselle Été

Chanel u travnju ima nekoliko beauty noviteta za koje trebate znati (фото 3)

 

Kultni parfem sada dolazi u ljetnom izdanju i to u obliku mirisne maglice i gela za tuširanje za tijelo i kosu. Lagan poput ljetnog povjetarca Coco Mademoiselle je orijentalno-voćni miks pun senzualnosti sa svježinom koja traje. Mirisna maglica se može nanijeti na tijelo i kosu za vrućih ljetnih dana kada su nam parfemi jednostavno preteški. Gel je lagan i na koži ostavlja decentan miris koji traje. Coco Mademoiselle Été na police stiže 20. travnja.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više