Search

Coco Stylo je novi Chanelov ruž za usne

Coco Stylo je novi Chanelov ruž za usne

Čitaj mi s usana


Image: Promo

S novim ultra preciznim ružem za usne Coco Stylo i dugotrajnim lakom za nokte kozmetička kuća Chanel ima nove beauty adute

Kada je u pitanju savršen ruž moderna žena osim chic i novih nijansi uvijek traži i ugodnu teksturom koja istovremeno njeguje usne. Novi ruž za usne Coco Stylo ima sve to. U elegantnom pakiranju u obliku olovke krije se ruž za usne koji ih boji, njeguje i čini sjajnima. Potreban je samo jedan  potez i vaše usne će izgledati savršeno, a pakiranje je vrlo praktično pa ga možete nositi kamo god krenuli jer stane i u najmanju torbicu. U ponudi je osam nijansi koje variraju od ružičaste do tamnoljubičaste i svaka nosi zanimljivo ime koje se usko veže uz umjetnost pisanja. "Script", "Roman", "Message" i "Histoire" samo su neki od naziva novih ruževa koji će vam biti idealan pratitelj ovog proljeća. 

Coco Stylo je novi Chanelov ruž za usne (фото 1)

Da ruž za usne i lak za nokte idu ruku pod ruku Chanel jako dobro zna pa je osvježio formulu svojih već dobro poznatih lakova i pretočio je u 11 novih nijansi, ali je zadržao popularne klasike poput nijanse "Ballerina" i "Rouge Noir". Također, predstavio je i "Le Gel Coat" čiji će jedan premaz vašem laku podariti dugotrajnost i do 6 dana. U kvalitetu novih proizvoda uopće ne sumnjamo, ostaje nam još samo da ih isprobamo. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više