Search

Crvena maskara za prodoran pogled

Giorgio Armani Beauty


Image: PR

Noviteti iz kozmetičke kuće Giorgio Armani Beauty su nova maskara Eccentrico i tekuća sjenila za oči

Ovog ljeta ponovno su u trendu maskare u boji. Mnoge kozmetičke kuće predstavile su svoje nijanse, a Giorgio Armani Beauty istaknuo se neobičnom crvenom maskarom koju je kreirala međunarodna vizažistica brenda Armani, Linda Cantello. Pomicanje granica i naglašavanje ljepote očiju sada je moguće uz novu maskaru Eccentrico, koja oči obavija crvenim velom i stvara prodoran pogled. Osim boje Armani predstavlja i najnoviji sastojak u formuli maskare, a to je vezivni polimer - teksturirani gel koji omogućuje prirodno prianjanje uz trepavice. Dizajn nove četkice od crvenog elastomera sa stepenastim rasporedom čekinja dodatno ističe volumen.

Crvena maskara za prodoran pogled (фото 1)

Zahvaljujući ovakvoj strukturi, četkica zahvaća veću količinu maskare i omogućuje besprijekorno odvajanje trepavica, dajući im prekrasan oblik, definiciju i izduženost te naglašeni volumen. Maskara Eccentrico dostupna je u četiri nijanse koje odražavaju kultne boje Armanijevih kolekcija: crna, smeđa, mornarsko plava i crvena.

Crvena maskara za prodoran pogled (фото 2)


Vibrantne nove nijanse tekućeg sjenila za oči Eye Tint Smokey Neutrals ukrašavaju kapke intenzivnim i postojanim mat finišem. Njegova se neusporedivo lagana tekuća tekstura savršeno upija, pružajući osjećaj gole kože. Boje su intenzivne, čiste i postojane čak do 16 sati bez osjećaja težine na kapku. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više