Search

Dašak Mediterana u novoj make-up kolekciji kuće Chanel

Dašak Mediterana u novoj make-up kolekciji kuće Chanel

Inspirirana francuskom rivijerom


Image: buro247.ru

Za ovo ljeto Chanel predlaže kolekciju make-upa nazvanu "Méditerranée", u kojoj ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste zablistali na krstarenju

Morska kolekcija kuće Chanel, posvećena francuskoj rivijeri koju je Mademoiselle Coco silno voljela, donosi pregršt divnih nijansi ruževa u najljepšim crvenim tonovima i bojama morskog vala. Kao najveća zvijezda ove kolekcije zasjat će limitirani bronzer zlatnog podtona, izrađen u obliku kamelije. Chanel Lumière d'Été bronzer vašem će tenu podariti svježi prirodni sjaj i stvoriti efekt suncem okupanog lica. Bronzer će se odlično slagati s iluminirajućim puderom koji će u sklopu nove ljetne kolekcije izaći prije ljeta.   

Linija će uključivati i 5 novih nijansi kremastih sjenila u sticku: tirkiznu, brončanu, maslinastu, ljubičastu i nježno ružičastu. Osim toga, liniju će dopuniti vodootporna olovka za oči Chanel Stylo Yeux u boji orhideje i vodootporna maskara za oči u crnoj i smeđoj boji. Morska kolekcija donosi novitete u obliku 4 nježnih nijansi ruževa za usne (u boji breskve, koraljnoj i 'nude' nijansi) i dva sjajila u crvenoj i jarko ružičastoj te njegujući balzam za usne. Za završni dodir Chanel nam predlaže lakove za nokte u četiri nijanse koje prate morsku temu kolekcije, u jarko ljubičastoj, crvenoj, tirkiznoj i čokoladno smeđoj boji. 

Dašak Mediterana u novoj make-up kolekciji kuće Chanel (фото 1)

Dašak Mediterana u novoj make-up kolekciji kuće Chanel (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više