Search

Dermalogica lansirala novu liniju proizvoda za posvjetljivanje kože

Dermalogica lansirala novu liniju proizvoda za posvjetljivanje kože

Linija "PowerBright TRX"


Image: PR

Tri moćna i ciljana maloprodajna proizvoda za tretiranje i prevenciju hiperpigmentacije

Dermalogica je lansirala liniju kozmetičkih proizvoda koji su sigurna alternativa izbjeljivačima, a svojim sinergijskim djelovanjem posvjetljuju kožu, ujednačavaju ten te kontroliraju pigmentaciju bez narušavanja integriteta i zdravlja kože. Ova linija sadrži jedinstvene peptide koji reguliraju sintezu i prijenos pigmenta u koži. Tu su i cinkov glicinat, ekstrakti smeđe i crvene morske alge te niacinamid. Sjajna je stvar što većina sastojaka ne ograničava primjenu proizvoda s obzirom na godišnje doba ili doba dana. Dakle, mogu se koristiti i u najkritičnijem periodu pojačane pigmentacije, poput one uzrokovane pretjeranim izlaganjem suncu ili za vrijeme trudnoće. 

C-12 pure bright serum

Ovaj snažan serum za posvjetljivanje kože tretira hiperpigmentaciju, ujednačava boju kože i čini je blistavom. Nanosi se na područja s neujednačenom bojom kože, a kako bi se postigli maksimalni rezultati potrebno ga je koristiti dva puta dnevno.

Dermalogica lansirala novu liniju proizvoda za posvjetljivanje kože (фото 1)

pure light SPF50

Ova dnevna krema sa širokim spektrom zaštite od sunca tretira postojeću pigmentaciju, kontrolira hiperpigmentaciju, posvjetljuje kožu, osigurava optimalnu hidrataciju i istovremeno štiti kožu od UV zraka i stvaranja prekomjernog pigmenta uz pomoć napredne SPF tehnologije. Potrebno je nanijeti izdašnu količinu na lice i vrat 30 minuta prije izlaganja suncu.

Dermalogica lansirala novu liniju proizvoda za posvjetljivanje kože (фото 2)

pure night

Ova hranjiva noćna krema vraća koži sjaj, bori se protiv znakova starenja i pomaže u uklanjaju pigmentacijskih mrlja, eksfolira površinske stanice, kontrolira hiperpigmentaciju, hidratizira i potiče sintezu kolagena, a nanosi se navečer na lice i vrat preko C-12 Pure Bright Seruma. Koža će nakon nje postati zaglađenija i svjetlija.

Dermalogica lansirala novu liniju proizvoda za posvjetljivanje kože (фото 3)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više