Search

Do besprijekorne kože lica u 4 koraka

Do besprijekorne kože lica u 4 koraka

Dermalogica BioSurface Peel


Posebnost ovog peelinga je u tome što se nanosi u slojevima zahvaljujući čemu koža nije šokirana naglom promjenom pH vrijednosti što minimalizira pojavu iritacije

BioSurface Peel je snažan i učinkovit profesionalni kemijski piling koji dramatično obnavlja kožu uz minimalno vrijeme oporavka. Jedinstvena tehnologija višefaznog sustava ne narušava prirodne, biološke procese obnove kože i uklanjanja mrtvih stanica - ubrzava uklanjanje slojeva stanica epidermisa i snažno potiče obnovu kože bez upalnih procesa koji potiču proces starenja kože i bez dugog vremena oporavka koje je inače karakteristično za kemijske pilinge.

Njegova posebnost je u tome što se nanosi u slojevima zahvaljujući čemu koža nije šokirana naglom promjenom pH vrijednosti što minimalizira pojavu iritacije, a sami tretman sastoji se od 4 koraka:

Prvi korak otapa lipide na površini kože i sebum te ujedno djeluje protuupalno na akne. Priprema kožu za dublju penetraciju sljedećih preparata.

Drugi i treći korak su dvofazni peeling. Prvi je nanošenje sloja aktivnih enzima, a drugi nanošenje aktivnih kiselina. Enzimi razgrađuju proteine, otapaju mrtve stanice, omekšavaju kožu i pripremaju je za prodiranje kiselina. Fitinska kiselina posvjetljuje kožu i iznimno je učinkovita, osobito kod pigmentacija uzrokovanih hormonima.

Četvrti i posljednji korak je nanošenje De-celeratora, tekućine koja stabilizira kiseline i vraća pH vrijednost kože u normalu. Sadrži ekstrakt kvasca koji obnavlja kožu, ekstrakt lišća zobi, japanskog zelenog čaja i krastavca smiruju kožu.

Najveća prednost ovog snažnog peelinga je ta što neće ostaviti neželjene posljedice poput upalnih procesa ili potrebe za duljim oporavkom kože, a profesionalni terapeuti i dermatolozi mogu prema vašem stanju kože kreirati serije tretmana kojima se rješavaju problemi poput hiperpigmentacije, bora, neujednačenog tena i akni.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više