Search

Dolce & Gabbana dočekuje jesen novim mirisima

Dolce & Gabbana dočekuje jesen novim mirisima

Mimosa Bloom i Exotic Leather


Image: buro247.ru

U listopadu nam stižu dva nova parfema s potpisom kuće Dolce & Gabbana koji će savršeno naglasiti gracioznu ljepotu žene i eleganciju muškarca

Ove jeseni kolekcija Velvet dobit će dva nova člana – ženski parfem Mimosa Bloom i muški Exotic Leather, čije arome odražavaju inspiraciju starim tradicijama parfemskog zanata. Velvet Mimosa Bloom parfem je u čijoj kompoziciji dominira žuta mimoza koja je u sjećanju Domenica Dolcea još u dječjim danima provedenima na Siciliji ostavila neizbrisiv trag. Posebnost parfema je što je svaki cvijet korišten u kompoziciji ovog parfema ubran ručno kako bi maksimalno zadržao intenzivnost svojih mirisnih nota. Slatko-gorka aroma mimoze nadopunjena je notama apsoluta narcisa, listovima ljubičice, uljem nerolija i citrusnom svježinom ulja mandarine i bergamota koji prizivaju miris proljeća na Siciliji. 

S druge strane, Velvet Exotic Leather u svojoj kompoziciji slavi senzualnost i eleganciju muškarca. Inspiriran mirisom kože muškarca, Stefano Gabbana u kompoziciji ovog chypre-kožnog parfema isprepleo je notu crne kože, labdanuma, stiraksa, duboke note ulja bobica kleka, arome muškatne kadulje, lavande i voćne note absoluta ruma s toplinom tamjana. Savršen parfem za sofisticiranog i elegantnog muškarca. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više