Search

Drevni Egipat u novoj Louboutin kolekciji lakova za nokte

Drevni Egipat u novoj Louboutin kolekciji lakova za nokte

Mitovi, legende i skarabeji


Image: buro247.ru

Christian Louboutin u novoj je limitiranoj kolekciji lakova za nokte inspiraciju potražio u mističnoj kulturi drevnog Egipta, a rezultat je prekrasna kolekcija "Scarabée" u tri metalik nijanse

Nova mini kolekcija lakova za nokte ispunjena je motivima iz egipatske mitologije i svetim simbolima koji su oduvijek očaravali svojom mističnošću i egzotičnom ljepotom. Tako je jedan od najprepoznatljivijih motiva zasigurno skarabej – kukac koji predstavlja simbol kreativne snage sunca i ponovno rođenje u zagrobnom životu. 

Louboutin je skarabej zamislio u duginim bojama koje se presijavaju na sunčanim zrakama, pa je tako i limitirana kolekcija lakova za nokte izvedena u metalik nijansama: tirkiznoj koja se prelijeva u ljubičastim tonovima, brončanoj sa zelenim sjajem i zlaćano-ružičastoj nijansa. 

Kolekcija "Scarabée" predstavljena je kampanjom sa šaljivim i pomalo ironičnim odmakom u kojem Louboutina imamo prilike vidjeti kako jaše na devi pokušavajući izbjeći ogromne bočice lakova koje su mu se našle na putu ili kako fotografira bočice u različitim pozama na povijesnim egipatskim lokacijama.

Drevni Egipat u novoj Louboutin kolekciji lakova za nokte (фото 1)

Drevni Egipat u novoj Louboutin kolekciji lakova za nokte (фото 2)

Drevni Egipat u novoj Louboutin kolekciji lakova za nokte (фото 3)

Drevni Egipat u novoj Louboutin kolekciji lakova za nokte (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više