Search

Duhovitom video kampanjom predstavljena Gucci L'Obscur maskara

Duhovitom video kampanjom predstavljena Gucci L'Obscur maskara

"2 u 1" tutorijali koji pokazuju više od make up lookova

Tekst: D.D.


Image: Gucci,
Instagram

Nakon kontroverzne kampanje za liniju ruževa, koja je pažnju beauty ovisnika vrlo uspješno usmjerila na dekorativne proizvode talijanskog brenda Gucci Beauty, predstavljena je i nova make up uzdanica brenda - maskara L'Obscur, i to serijom beauty tutorijala na Instagramu. Kako bi predstavili maskaru Gucci L'Obscur, angažirali su vizažista Thomasa de Kluyvera koji je za društvene mreže kreirao različite lookove, od klasičnog do statement, kako bi pokazao svestranost ove maskare.

Intenzivne crne boje, maskara se može nanijeti u samo jednom sloju za postizanje prirodnijeg izgleda, a četkica unikatnog oblika te posebna formula, zbog koje se potpuni efekt može postići nanošenjem više slojeva maskare, mogu se koristiti i za kreiranje odvažnih make up lookova. Pritom, Guccijev visažist predlaže da fleksibilnu četkicu držite i vertikalno i horizontalno, kako biste mogli dohvatiti sve trepavice.

Ultra bogata, kremasta formula, skrivena je u retro pastelno ružičastom pakiranju, svojstvenom za beauty proizvode brenda, a zaslužna je za uvijanje i podizanje trepavica, dodajući im pritom dužinu i volumen te definirajući ih. Iz brenda se hvale i dugotrajnošću maskare, čak do 12 sati, a kako kažu namijenjena je onima koji se žele izraziti na sebi svojstven način. A kako, tu su ideju iz brenda dali duhovitim video tutorijalima u retro stilu koji pokazuju više od toga kako postići zamišljene make up lookove - za koje je zaslužan redatelj Max Siedentopf, kao i zanimljivim vizualima, poput jastučnice umrljane maskarom, čime su još jednom dokazali kako su jedan od najkreativnijih svjetskih brendova.

Duhovitom video kampanjom predstavljena Gucci L'Obscur maskara (фото 1)

Duhovitom video kampanjom predstavljena Gucci L'Obscur maskara (фото 2)

Duhovitom video kampanjom predstavljena Gucci L'Obscur maskara (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više