Traži

Želimo baš sve ruževe iz nove Chanelove Rouge Allure kolekcije!

Želimo baš sve ruževe iz nove Chanelove Rouge Allure kolekcije!

Rouge Allure 2018

Tekst: BURO.


Fotografija: pr

Pitate li većinu žena, dobrih ruževa nikad ne mogu imati previše. Drugim riječima, neovisno o tome koliko ih već trenutno posjedujemo, napravit ćemo mjesta za neki dodatni, ako nam se baš jako svidi. Poprilično smo sigurni da će upravo to biti slučaj kod mnogih kad ugledaju novu Chanelovu Rouge Allure 2018 kolekciju koja donosi pregršt novih nijansi i tekstura ruževa za usne. Rađeni su pod motom da ih se ne veže uz doba dana niti brine o primjernosti, već svaka žena za sebe treba moći odlučiti kad joj se koji nosi. Rouge Allure Velvet Extreme su tako namijenjeni zaljubljenicima u mat teksturu, ovaj put je odvodeći do njenog maksimuma, i to kroz 6 nijansi: 102 Modern- A caramel beige, 110 Impressive- A bright orange, 112 Idéal- A red,114 Épitome- An intense raspberry,116 Extrême- A warm burgundy i 118 Éternel- A rosewood beige. 

Rouge Allure Liquid Powder također nudi mat varijantu, ali nešto kremastije teksture i formule nove generacija koja osigurava dugotrajnost blago "zamućene" boje. U isto vrijeme, tekstura je rađena tako da zaglađuje usne i čini ih ljepšima. Ovi su ruževi iznimno pigmentirani, a također dolaze u 6 nijansi: 950 Plaisir- A bright light pink, 952 Évocation- A beige pink, 954 Radical- A bright orange, 956 Invincible - A bright red, 958 Volupté - A red raspberry, 960 Avant-Gardiste- A warm deep burgundy.

Rouge Allure Velvet je limitirana edicija ruževa ultimativnog mat završetka, a dolazi u elegantnom crno zlatnom pakiranju. Baršunaste je teksture, intenzivne boje i svojstva da dodatno naglašava usne i to kroz 4 nove (67 Peaceful -A soft pink, 68 Émotive -A caramel nude, 69 Abstrait -An intense rosewood, 70 Unique - A plum) i 4 ponovno izdane nijanse (42 L'Éclatante - A bright pink, 43 La Favorite - A luminous coral, 56 Rouge Charnel - A flamboyant red, 66 L'Indomabile - A bright poppy). 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar