Search

Želimo sve iz Novexpert linije booster seruma s hijaluronskom kiselinom

Želimo sve iz Novexpert linije booster seruma s hijaluronskom kiselinom

100% prirodni sastojci

Urednik: BURO.


Image: pr

Životni vijek hijaluronske kiseline u epidermisu kože je samo 24 sata. Starenjem koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak hijaluronske kiseline. To znači da sa 60 godina imamo 50% HA, a u 75-oj godini samo 25%! Zato smo osmislili liniju proizvoda s hijaluronskom kiselinom, koji imaju i do 4 različite granulacije hijaluronske kiseline - sve u svrhu boljeg zaglađivanja bora i jače hidratacije.

Booster serum s hijaluronskom kiselinom

Booster hijaluronske kiseline sadrži 1,6 %  čiste hijaluronske kiseline koja je 100% prirodnog podrijetla, što je čini 71% hijaluronskim gelom. Jedna bočica Boostera sadrži količinu hijalurona koja odgovara 20 injekcija hijaluronske kiseline, pa je iz toga razloga jedinstveni punjač bora s trenutno najvećom koncentracijom čiste HA na svijetu. Sastoji se od četiri  različite veličine molekula hijaluronske kiseline s četiri različita djelovanja na i ispod površine kože. Pomaže kod pomlađivanja kože, uklanjanja bora, hidratacije i zaglađivanja kože, umirenja i  zacjeljivanja kože. Booster je namijenjen za sve tipove kože, pa čak i najosjetljivije. 

Želimo sve iz Novexpert linije booster seruma s hijaluronskom kiselinom (фото 1)

Umirujuća tonik vodica s hijaluronskom kiselinom u spreju

Tonik vodica sadrži više od milijardu molekula hijaluronske kiseline u jednom spreju. To je 4 u 1 njega jer djeluje kao tonik (nakon čišćenja lica), proizvod za fiksiranje makeupa, fiziološka voda (tijekom cijelog dana, regulira pH kože) booster za vlaženje kože (prije kreme ili maske). Tonik radi svojih sastojaka ima anti-age djelovanje te učinke smirivanja kože, a sastoji se od hijaluronske kiseline (fragmentirane), aloe vere, probiotika, fitične kiseline te amino kiseline (adenozina).

Želimo sve iz Novexpert linije booster seruma s hijaluronskom kiselinom (фото 2)

Lip'Up Booster za usnice s hijaluronskom kiselinom

Lip' up je proizvod s kojim i bez estetskih zahvata možete imati punije usne. Služi kao 5-u-1 njega jer ima učinke na prirodnu boju usnica, kod isprekidanih kontura usnica, zaglađivanje, volumen, zacjeljivanje i hidrataciju. 

Želimo sve iz Novexpert linije booster seruma s hijaluronskom kiselinom (фото 3)

Više informacija možete doznati ovdje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više