Search

Želite probati trend jarkih nijansi na očima? MAC ima pravu kolekciju za vas

Želite probati trend jarkih nijansi na očima? MAC ima pravu kolekciju za vas

Tekst: BURO.


Već smo nekoliko puta naglasili da smo konačno u razdoblju kada se možemo našminkati jer negdje i napokon imamo za otići. Beauty kuće su u skladu s tim krenule u ponovno osvajanje s make up kolekcijama kojih nam je nedostajalo u proteklih godinu i pol dana. MAC radi neumorno te su i ovih dana predstavili novu kolekciju koja je od danas dostupna na njihovim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, a nosi naziv Botanic Panic. Zvijezda kolekcije je paleta sjenila koja donosi 12 vibrantnih boja u kojima ćete uživati i igrati se za najpamtljivije make up lookove. „S ovom paletom možete dati mašti na volju, jer ima sva nijanse prirode u punom cvatu“ – rekao nam je Gregory Arlt, Makeup Artistry Director iz Los Angelesa.

Želite probati trend jarkih nijansi na očima? MAC ima pravu kolekciju za vas (фото 1)
Želite probati trend jarkih nijansi na očima? MAC ima pravu kolekciju za vas (фото 2)

Romero Jennings, njuroški Makeup Artistry Director odao nam je i neke trikove: „U trendu su električne nijanse na kapcima, a moji favoriti u ovoj kolekciji su „Jam Session“, „Botanic Panic“ and „Royal Woo“. Nanosim ih na kapak kistom 217s i blendam prema van, a preko toga stavim metalik nijanse iz palete koje look čine super fotogeničnim.“

Želite probati trend jarkih nijansi na očima? MAC ima pravu kolekciju za vas (фото 3)
Želite probati trend jarkih nijansi na očima? MAC ima pravu kolekciju za vas (фото 4)

Kolekcija sadrži i dvije nijanse idealnog ljetnog Extra Dimension Skinfinish rumenila, kao i pet sočnih nijansi ruževa s kojim će vaše usne procvjetati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više