Traži

Emily Ratajkowski zna kako postići efekt mekane prekrasne kose svilenkaste na dodir

Emily Ratajkowski zna kako postići efekt mekane prekrasne kose svilenkaste na dodir

Nutritive 8H Magic Night Serum je lagani noćni ritual za suhu kosu


Fotografija: PR

U 2019. njegu za kosu preuzima noć s Nutritive 8H Magic Night Serumom. Ovaj Kérastase novitet intenzivira obnavljajuću moć sna kako bi se hranila i obnovila kosa preko noći. Luksuzni, svilenkasti serum lagano i nježno transformira kosu kroz 8 sati njege, a do jutra ostavlja za sobom mekanu, zdravu kosu s dugotrajnim, laganim mirisom - poput čarolije. Uz to 8H Magic Night Serum iskorištava čarobnu priliku beauty sna kako bi se tretirala kosa s visoko njegujućim svojstvima. Kada govorimo o njezi kosi u pitanju je ozbiljniji pristup baziran na wellness tretmanu za kosu koji reflektira način na koji žene doživljavaju osobnu ljepotu.

Emily Ratajkowski zna kako postići efekt mekane prekrasne kose svilenkaste na dodir (фото 1)

Znanstvenici za kosu u Kérastaseu razvili su s ovim luksuznu novu formulu koja hrani vašu kosu i obnavlja njezinu snagu tijekom noći. Osmišljen je da bi se koristio prije odlaska u krevet, bez potrebe da kosa bude oprana ili mokra, to je u pitanju prvi Kérastase serum za kosu koji sadrži lako apsorbirajuće sastojke koji se u potpunosti upiju preko noći. 
Ujutro nema ostatka proizvoda u kosi, a ono što ostaje je prekrasno mekana kosa svilenkasta na dodir, bez efekta otežavanja.

Emily Ratajkowski zna kako postići efekt mekane prekrasne kose svilenkaste na dodir (фото 2)

"Moji dani znaju biti vrlo iscrpljujući, tako da mi je beauty sleep sve" poručila je ambasadorica i model Emily Ratajkowski koja utjelovljuje viziju Kérastase ljepote sa svojim modernim stavom o ženstvenosti, a koja je pokorila modnu industriju sa svojim beskompromisnim ponašanjem i pristupom za koji ne traži dozvolu kada je u pitanju spoj ljepote i intelekta. Cijena Nutritive 8H Magic Night Seruma od 90 ml iznosi 275 kn. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar