Search

Eva Green nova je glasnogovornica za L’Oréal Professionnel

Eva Green nova je glasnogovornica za L’Oréal Professionnel

Lijepa glumica savršeno utjelovljuje vrijednosti poznate kozmetičke kuće

BURO.


Image: PR

L’Oréal Professionnel s ponosom je predstavio Evu Green kao svoju novu međunarodnu glasnogovornicu za L’Oréal Professionnel

Eva je poznata kao bond djevojka u Casino Royale i kao heroina nove hit TV serije Penny Dreadful, a uskoro će biti i zvijezda u sljedećem filmu Tima Burtona, Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, koji će se moći vidjeti u kinima u 2016. godini. Prekrasna glumica koja posjeduje ženstvensot i magnetsku privlačnost tako će biti novo lice za strateška lansiranja u 2015., uključujući i Wet Domination by Tecni.ART, styling liniju iz L'Oréal Professionnel. Kako sama međunarodna direktorica za L'Oréal Professionnel kaže: "Odabrali smo Evu Green jer savršeno utjelovljuje naše vrijednosti. Izrazito je senzitivna prema modnim trendovima te računa na stručnost svog frizera, i za film i izvan njega. Njena ljepota, modernost i osobni šarm su očaravajući. Uvjerena sam da će Eva Green biti nevjerojatna prednost za L'Oréal Professionnel."

Linija L'Oréal Professionnel s potpisom lijepe glumice biti će dostupna samo u odabranim frizerskim salonima od ožujka ove godine.

Više informacija potražite na:  https://www.facebook.com/lorealprofessionnel.hr?fref=ts

Related articles

Buro 24/7 Selection

više