Search

Farmacia na svojoj lokaciji unutar City Center One East uvela Dermokozmetičko savjetovalište

Farmacia na svojoj lokaciji unutar City Center One East uvela Dermokozmetičko savjetovalište

Farmacia je uvela Dermokozmetičko i Sportsko savjetovalište kao dodatne usluge novootvorene specijalizirane prodavaonice, a među prvima su ih posjetili Nabilah Harron i Karla Zelić

Tekst: Promo


Image: Promo

Kako Farmacia pažljivo osluškuje potrebe svojih klijenata i redovito je među vodećima na tržištu u novitetima i prepoznavanju trendova tako je i uvođenje dodatnih usluga na lokaciji Farmacia City East bio logičan potez. U Dermokozmetičkom odnosno Beauty savjetovalištu u Farmaciji brzo će vam odrediti tip i status kože lica i vlasišta te preporučiti odgovarajuću njegu.

Uvođenjem uređaja za analizu kože CK electronic, koji za razvoj novih proizvoda koriste velike kozmetičke kuće poput L'Oreala i Beiersdorfa te farmaceutski fakulteti u Europi i Japanu za ispitivanja u području dermokozmetike, savjetovanje u dermatološkom području dobilo je višu razinu s obzirom na mogućnosti koje ovaj uređaj pruža.

Farmacia na svojoj lokaciji unutar City Center One East uvela Dermokozmetičko savjetovalište (фото 1)

Pomoću CK electronic uređaja klijentima se može odrediti stupanj hidratacije kože, količina sebuma, pigmentacija kože (razina melanina), crvenilo (eritem) te elastičnost kože. Također se uz pomoć kamere u boji Visioscope® Color 32 i UV kamere Visioscope® BW 30 mogu analizirati pore, hiperpigmentacijske mrlje i bore, a zahvaljujući posebnoj tehnologiji može se odrediti i količina zaostalog mrtvog sloja epiderme. Na temelju informacija o pigmentaciji kože i odabranoj destinaciji putovanja tj. trenutnom intenzitetu sunca, uređaj izrađuje individualiziran program zaštite kože od sunca. Uređajem se određuje i stanje vlasi (struktura i kakvoća dlake), te stanje vlasišta s obzirom na perut i ispadanje kose.

Od ostalih savjetovališta ističemo dobro poznato Sportsko savjetovalište, a osim savjetovališta obogatili smo ponudu dodatnim premium brandovima kao što su Bionike, Skeyndor, Filorga, Terranova i Bioandina.

Cijena pregleda kože uz stručno savjetovanje iznosi 100 kn. Na sva savjetovanja se možete naručiti na telefonski broj: 01 2946 075 svaki dan od 9 do 21h.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više