Search

FREYWILLE predstavio luksuzne parfeme

FREYWILLE predstavio luksuzne parfeme

Nadahnute simbolikom umjetničkog nakita

Image: Decker+Kutić

Za nadolazeće ljetne dane izdvajamo dva savršena FREYWILLE parfema - Sphinx Magique i Innocent

Sphinx Magique kreiran je kao mirisna vizija suptilne FREYWILLE kolekcije Magic Sphinx i transparentnosti. Otkriva nježan buket elegancije sadržan u blagom jutarnjem povjetarcu. Svježi miris zemlje, note zelenog bilja i dodir kalabrijskog bergamota pomiješani su s ljupkom ružom, plemenitim jasminom te mladenačkom đurđicom. Osjećaj jasnoće pojačan je nagovještajem nota južnog voća, svježinom citrusa te zaokružen vetiverom iz središnje Amerike i paprom. Čarobna avantura s kojom ćete poželjeti započeti svaki dan.

FREYWILLE predstavio luksuzne parfeme (фото 1)

Sphinx Innocent je olfaktorno putovanje kroz kolorističnu FREYWILLE kolekciju Ode to Joy of LifeVeć iz njegova imena možemo otkriti simboličko značenje za čistoću i nevinost. Bijeli tonovi magnolije povezuju se sa svježim jasminom, dragocjenim irisom, mješavinom ylang-ylanga, tuberozama i daškom oštrog, crnog madagaskarskog papra. Slatkoća frezija i dodir šljive zaokružuju cijelu kompoziciju. Ovaj ženstveni miris posvećen je sjećanju na romantične šetnje kroz borove šume, idealan za dan i noć.

Zanosni tekući dragulji lansirani su nakon tri godine razvoja u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu. Proizvode se u limitiranim količinama, a svaka parfemska esencija ima najveću moguću kvalitetu umjetničke obrade i korištenih sastojaka. Sve mirisne kompozicije dostupne su ekskluzivno u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2. U periodu od 7. do 12. svibnja ne propustite ih posjetiti jer ćete na Danima FREYWILLE olfaktornih kreacija moći i sami kreirati svoju idealnu mirisnu kompoziciju.

FREYWILLE predstavio luksuzne parfeme (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više