Traži

FREYWILLE predstavio luksuzne parfeme

FREYWILLE predstavio luksuzne parfeme

Nadahnute simbolikom umjetničkog nakita


Fotografija: Decker+Kutić

Za nadolazeće ljetne dane izdvajamo dva savršena FREYWILLE parfema - Sphinx Magique i Innocent

Sphinx Magique kreiran je kao mirisna vizija suptilne FREYWILLE kolekcije Magic Sphinx i transparentnosti. Otkriva nježan buket elegancije sadržan u blagom jutarnjem povjetarcu. Svježi miris zemlje, note zelenog bilja i dodir kalabrijskog bergamota pomiješani su s ljupkom ružom, plemenitim jasminom te mladenačkom đurđicom. Osjećaj jasnoće pojačan je nagovještajem nota južnog voća, svježinom citrusa te zaokružen vetiverom iz središnje Amerike i paprom. Čarobna avantura s kojom ćete poželjeti započeti svaki dan.

Sphinx Innocent je olfaktorno putovanje kroz kolorističnu FREYWILLE kolekciju Ode to Joy of LifeVeć iz njegova imena možemo otkriti simboličko značenje za čistoću i nevinost. Bijeli tonovi magnolije povezuju se sa svježim jasminom, dragocjenim irisom, mješavinom ylang-ylanga, tuberozama i daškom oštrog, crnog madagaskarskog papra. Slatkoća frezija i dodir šljive zaokružuju cijelu kompoziciju. Ovaj ženstveni miris posvećen je sjećanju na romantične šetnje kroz borove šume, idealan za dan i noć.

Zanosni tekući dragulji lansirani su nakon tri godine razvoja u samoj prijestolnici parfema, francuskom Grasseu. Proizvode se u limitiranim količinama, a svaka parfemska esencija ima najveću moguću kvalitetu umjetničke obrade i korištenih sastojaka. Sve mirisne kompozicije dostupne su ekskluzivno u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2. U periodu od 7. do 12. svibnja ne propustite ih posjetiti jer ćete na Danima FREYWILLE olfaktornih kreacija moći i sami kreirati svoju idealnu mirisnu kompoziciju.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više