Search

Gdje počinje ljepota za Diane Kruger?

Reklamni video i intervju glumice za Chanel beauty

Tekst: BURO.

Uz intervju Diane Kruger, službenog zaštitnog lica Chanel beauty linije proizvoda, pojavio se i reklamni video "Where Beauty Begins" u kojem vidimo prirodnu i opuštenu Diane kako hoda ulicama Pariza i kako se sunča na plaži. Njena profinjena ljepota idealno se uklapa u ideju u Chanel ženi, iako ona uopće nije Francuskinja nego Njemica.

Početkom srpnja pojavile su se prve fotografije Diane kao zaštitnog lica Chanel beauty kolekcije, kojima je predstavila sredstva za njegu kože iz linije Resynchronizing Collection.

Vezano uz to, Diane je dala intervju u kojem je opisala svoje vlastito viđenje ljepote i potvrdila svoju privrženost modnoj kući Chanel. Naime, Diane je odavno vjerna štovateljica brenda. "Elegancija i uzvišenost Chanela te izgled Chanel žene, oduvijek su za mene bili izvor nadahnuća", rekla je u intervjuu. "Vjerujem kako ljepota nije samo ono što je na površini. To je iskustvo koje stečemo tokom života, pitanje znatiželje, kulture, jačine karaktera. Chanel daje potpuno novi princip njege kože. Riječ je o pravoj nauci, ali zajedno s tim sredstva su prilagođena svakodnevnim potrebama suvremene žene."

Donosimo prvi dio intervjua sa slavnom glumicom, a ostali nastavci bit će objavljeni kasnije.

Gdje počinje ljepota za Diane Kruger? (фото 1)

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više