Search

Giorgio Armani predstavio toaletnu vodu Sì

Giorgio Armani predstavio toaletnu vodu Sì

Sì uživanju u životu, Sì jednostavnosti, Sì neovisnosti...

BURO.


Image: PR

Giorgio Armani predstavio je toaletnu vodu Sì: novu, vedru i nježnu interpretaciju istoimenog mirisa

Sì je Armanijeva oda modernoj ženstvenosti. Miris je kreiran za ženu koja se usudi reći "da" životu. Njezina je neovisnost neodoljiva. Vječiti je optimist, bez zadrške se prepušta emocijama i zavodljivim čarima slobode. Iznimno je profinjena i zrači zaigranom zavodljivošću. Sì Eau de Toilette reflektira upečatljivu energiju ove iznimne žene, čija urođena gracioznost i elegancija očarava sve ljude s kojima se susreće. Njezin je 'joie de vivre' zarazan. Njezin je duh odvažan i nepokolebljiv. Ljetne dane najradije provodi uz obalu mora. Osjeća zrake sunca na koži i lagani dašak povjetarca. Savršeno se uklapa u to prekrasno mjesto, uživajući u svakom trenutku. 

Giorgio Armani uvijek kaže da ležernom, besprijekornom stilu i bezvremenskom luksuzu. Stoga dizajnira za žene koje su ikone svojeg doba - snažne i senzualne u potpunosti predane životnim radostima. Lepršave i glamurozne kreacije odražavaju njihovu spontanost. Diskretna privlačnost gole kože nazire se ispod prozračnih tkanina; snažne emocije pretočene su u blistavu vedrinu najnovijeg poglavlja priče o Sì : Sì Eau de Toilette.

Giorgio Armani predstavio toaletnu vodu Sì (фото 1)

Luksuzan, a jednostavan: Sì Eau de Toilette sadrži samo najosnovnije sastojke. Poput svile koja miluje golu kožu – suptilan i zavodljiv. Blistavi voćni 'chypre' sačinjen od savršeno usklađenih kontrasta: prozračnost neočekivanog akorda sorbeta od crnog ribiza i kruške pojačana je daškom mošusne note cashmerana. Delikatan i osvježavajući miris otvara sočna esencija crnog ribiza Neo Jungle Blackcurrant EssenceTM* i svježa nota kruške. Dodatnu dimenziju daruju mu tri citrusne note – talijanski bergamot, mandarina i, u samom srcu, esencija nerolija – prozračni bouquet frezije i ruže iz Provanse. Nježne latice miluju kožu, otkrivajući meku senzualnost jasnih nota mošusa i jantara. Upečatljivi Vanilla Pure Jungle EssenceTM* i pačuli daju mu dodatnu dubinu i dašak neodoljivosti. Sì Eau de Toilette pomalo je neuhvatljiv i višedimenzionalan, savršen intimni odraz razigranih, odvažnih i zavodničkih emocija.

Giorgio Armani predstavio toaletnu vodu Sì (фото 2)

Prepoznatljiva bočica zrači novim sjajem. Kao da je obasjan zrakama sunca, njezin čep reflektira blagu svjetlost. Njegov prirodni oblik nježno obavija zlatni prsten, ispod kojeg se nalazi staklena bočica s mirisom, okupana suptilnom ružičastom svjetlošću u kombinaciji s prozirnim rubovima. Beskonačni odrazi ogledaju se u zlatnom postolju bočice.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više