Search

Glossier lansirao Skywash, mat sjenilo koje se nanosi u jednom potezu

Glossier lansirao Skywash, mat sjenilo koje se nanosi u jednom potezu

Želimo ga probati!

Tekst: D.D.


Image: Glossier

Milenijalkama omiljen beauty brend čija je krilatica "skin first, make up second", njujorški Glossier predstavio je novi proizvod za šminkanje - Skywash, tekuće sjenilo mat finiša koje se nanosi u jednom potezu. Iako tvrde da je njega kože na prvom mjestu te je većina njihovih make up proizvoda lagane teksture, slabije moći prekrivanja te većinom ima i neka svojstva preparative, ovog su puta odlučili predstaviti beauty proizvod koji pršti bojom te pripada u kategoriju dekorativne kozmetike.

Glossier lansirao Skywash, mat sjenilo koje se nanosi u jednom potezu (фото 1)

Sjenilo u tekućem obliku ostavlja lagani sloj boje s mat finišem. Dostupno je sveukupno sedam nijansi, a paleta boja inspirirana je tonovima prirodnih ljepota jugozapadnog dijela Sjedinjenih Američkih Država. Uz brončane i smećkaste tonove sjenila tako se u ponudi Glossiera mogu naći i nebesko plava ili, pak, zelena nijansa, a kako tvrde iz američkog brenda, proizvodi se ne razmazuju, postojani su i do 12 sati, bez glutena su, veganski su te cruelty-free.

Glossier lansirao Skywash, mat sjenilo koje se nanosi u jednom potezu (фото 2)

Sjenila se nanose aplikatorom, baš poput Lidstara, metalik make up mazalice za kapke koju je brend predstavio prošle godine, a prilikom nanošenja tekuće se sjenilo pretvara u puderastu teksturu i savršeno stapa s kožom. Baš poput ostalih proizvoda brenda i ovo je sjenilo namijenjeno da se nanosi u slojevima, ovisno o make up looku kojeg želite postići.

Glossier lansirao Skywash, mat sjenilo koje se nanosi u jednom potezu (фото 3)

Cijena Skywasha iznosi 18 dolara (za 3,5 ml), a dostupan je za narudžbu putem službene stranice brenda. Ovo je prvi proizvod koji je brend u vlasništvu Emily Weiss lansirao ove godine, a njegova pojava na tržištu prati vijesti o tome da se o sudbini sestrinskog brenda Glossier Play, koji je fokusiran isključivo na (intenzivniju) šminku, raspravlja.

Glossier lansirao Skywash, mat sjenilo koje se nanosi u jednom potezu (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više