Search

Gotovo bezbolna depilacija od sada i u Hrvatskoj

Gotovo bezbolna depilacija od sada i u Hrvatskoj

Australski brend Lycon Creme de la Creme

Tekst: BURO.


Lycon Creme de la Creme je brend voska iz Australije omiljen među nekim od najglamuroznijih hollywodskih zvijezda kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnoge druge

U Hrvatsku je stigao poznati svjetski brend Lycon Creme de la Creme uz koji je depilacija manje bolna čak do 70 posto! Mlada poduzetnica i kozmetičarka Iva Nenadić nakon života u Irskoj odlučila se vratiti u Hrvatsku i otvoriti studio upravo specijaliziran za ovu vrstu depilacije - Revive beauty face & body care studio.  Naime, u vrijeme boravka u Dublinu, Iva je radila u jednom od vodećih salona toga grada u strogom centru gdje je imala priliku upoznati se i raditi si Lycon voskovima. Odmah se rodila ideja o otvorenju ekskluzivnog studija u Zagrebu specijaliziranog za Lycon te je tako nastao Revive koji danas oduševljava svoje klijentice gotovo bezbolnom metodom depilacije.

Gotovo bezbolna depilacija od sada i u Hrvatskoj (фото 1)

Ono zbog čega se Lycon razlikuje od drugih metoda depilacija i voskova je to što zahvaljujući metodi "ulje na kožu prije voska", vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlaku, te time ne trga i ne povlači kožu već samo odstranjuje dlaku sa korijenom zbog čega je depilacija i do 70% manje bolna. Ova metoda može ukloniti dlake kratke i do 1 milimetra, na tijelu i licu, a koristi se na jako niskoj i ugodnoj za kožu temperaturi. Lycon voskovi i preparati sadrže najfinije prirodne i nježne sastojke poput lavande, ruže, kamilice, vanilije i čajevca.

Gotovo bezbolna depilacija od sada i u Hrvatskoj (фото 2)

Ovaj vosak može se aplicirati i do 5-6 puta na isto područje bez ikakvih iritacija i nelagodnosti i baš zbog toga je savršen i za najosjetljiviju kožu te područja kao što su lice, pazusi te intimna zona. Tretman je izuzetno čist i siguran, a tokom njega koriste se i posebna Lycon ulja te čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože. Posebno treba izdvojiti jedinstvenu titan dioksid tehnologiju koja sadrži protuupalno svojstvo te smanjuje crvenilo i iritaciju kože. Koža ostaje mekana i glatka!

 

web: www.revivebeauty.hr

više