Search

Gucci Westman napušta kuću Revlon

Gucci Westman napušta kuću Revlon

Nakon sedam uspješnih godina


Image: buro247.com/me

Umjetnička direktorica i vizažistica brojnih poznatih zvijezda, Gucci Westman, oprašta se od kuće Revlon i okreće novi list u svojoj karijeri

Nakon sedam godina uspješne suradnje umjetnička direktorica i poznata vizažistica kuće Revlon, Gucci Westman, odlučila je krenuti u neke nove pobjede. Westman je za vrijeme svojeg djelovanja u kući Revlon kreirala prepoznatljive šarene kolekcije "Colour Stories" kojima je u kuću donijela dozu neustrašivog mladenačkog karaktera. 

Njezin pristup make-up umjetnosti priskrbio joj je vjerne klijente poput Oscara de la Rente i kuće Rag and Bone s kojima je surađivala na brojnim modnim revijama, šminkajući njihove modele. "Ja sam ih samo uljepšavala, ne promijenivši njihovu bit. Nema upečatljivih očiju ili usana u jarkim bojama. Fokus je na njima, na dizajnerima."

"Bilo je to sedam prekrasnih godina i uživala sam u raznolikim iskustvima. Ovo je bilo jedno sjajno poglavlje u mojoj karijeri, a znam da me očekuje još puno uzbudljivih stvari u životu", riječi su kojima se Westman pozdravila sa svojim dugogodišnjim partnerima u kući Revlon. 

Što je to točno očekuje u budućnosti i tko će je zamijeniti u Revlonu zasad nije poznato, a mi ćemo vas svakako informirati o svim novostima...

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više