Search

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine

Želimo probati baš sve!

Urednik: BURO.

Image: PR

Jedan od naših omiljenih beauty brendova, kultni Guerlain, 2018. godinu završava sa stilom. Naime, predstavljena je Guerlain Cosmic Beauty kolekcija koja jamči međuzvjezdani izgled za galaktičku svečanu sezonu. Svjetlucavi kapci, zlatni veo koji sjaji na koži, nakit za usnice... Svi proizvodi iz kolekcije blistaju kako bi parirali i pojačali svjetla ove blagdanske sezone, koja nas okružuju sa svih strana. Očaravajte od sumraka do zore i budite najsjajnija zvijezda svakog partyja

Paleta za oči u elegantnom crnom lakiranom kompaktu nalazi se toplo hladna paleta, tri vrste aplikatore, dvije nijanse highlightera za kremasto puderasti završetak (srebrna i zlatna), u skladu sa sjenilima koja se mogu koristiti suha ili mokra, za mat ili metalik izgled.

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine (фото 1)

Legendarne Meteorites kuglice za nježan zlaćani veo na licu. Ovo limitirano izdanje za kraj godine s nijansama zlata i bakra, lice će obasjati toplinom svjetlosti u 4 dimenzije.

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine (фото 2)

Magnetska privlačnost Terracotte i ove sezone nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sunčani poljubac u limitiranom izdanju, svjetlucave čestice koje licu daju topao i živahan sjaj uz neodoljiv Terracotta miris.

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine (фото 3)

Legendarni Rouge G koji je kreirao poznati i renomirani dizajner nakita Lorenz Bäumer, za ovu kolekciju ima novo ruho, zlatni case s teksturiranom kožom sa svjetlucavim česticama. Ruževi dolaze u 3 metalik nijanse; ledeno rozoj, blistavo crvenoj i zlatno smeđoj. Fenomenalna formula ovih ruževa nije mijenjana i dalje su intenzivno pigmentirani i nevjerojatno blistavi. Hranjivi su, čine usnice finijima i punijima zahvaljujući hijaluronskim sferama i mango maslacu.

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine (фото 4)

Umjetnost francuskog poljupca pak donosi KissKiss. Odaberete li KissKiss ruž, možete birati između bogate crvene iz KissKiss Matte linije ili klasične varijante KissKiss ruža u zlatnoj boji, za zlatne usnice ili tek naglasak na usnicama nakon ruža.

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine (фото 5)

Blistave usnice cijelu noć: za kraj se nude i 3 nijanse sjajila za usnice koje će blistati čitavu noć. Kremasta i ujedno veoma lagana, kao da na usnicama nema ničega. Gloss d'Enfer Maxi Shine obasjava usnice s varljivom nevinošću te daje predivan zavodljivi sjaj. Boja ruže, vatrena bakrena, blistava crvena daju prekrasni mat završetak. 

Guerlain Cosmic Beauty: prekrasna kolekcija za kraj godine (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više