Search

High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera odsad dostupna u Zagrebu!

High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera odsad dostupna u Zagrebu!

Spoj biljnih sastojaka i najnaprednije tehnologije

Urednik: BURO.


Image: PR

Vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose Philip B. stekao je međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njezi tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda,presudno su promijenili način na koji svijet doživljava luksuznu njegu kose i vlasišta. Do sada, čak i kad je riječ o luksuznim proizvodima, šamponi su uglavnom bili mješavine vode, deterdženata i mirisa; neki sadrže regeneratore koji su preteški i ljepljivi. Kao stručnjak za tretmane kose s više od 30 godina iskustva, Philip B. je stvorio istoimenu kolekciju proizvoda koji odgovaraju na uzročnike problema s kosom i vlasištem. Cijeli njegov pristup osmišljen je tako da ljudima pomogne da imaju zdravu, sjajnu kosu te čisto, zdravo vlasište, koristeći čiste biljne i cvjetne esencije, ne samo kao "ukras", nego i u pravoj terapijskoj jačini.

Nakon što je otkrio da teško oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih botaničkih ulja, stilist iz L.A.-a Philip Berkovitz stvorio je proizvode za jačanje i njegu kose koje su njegovi klijenti mogli upotrebljavati kod kuće. Velika potražnja za njegovim ručno rađenim mješavinama potaknula ga je da 1991. godine pokrene vlastiti brend biljnih šampona, regeneratora i tretmana. Za razliku od proizvoda koji sadrže prirodne ekstrakte u tragovima, linija Philipa B. posjeduje visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih biljnih i cvjetnih te orahovog ulja koji smiruju nadraženo vlasište i jačaju kosu nakon samo nekoliko korištenja.

High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera odsad dostupna u Zagrebu! (фото 1)

Proizvodi Philip B. izrađeni su od najfinijih sastojaka, porijeklom iz cijelog svijeta, i miješani su u malim serijama kako bi proizveli potpuno ugodni doživljaj koji daje trenutačne rezultate. U proizvodima se ne koriste parabeni ni ftalati. SLS se koristi tek u malim količinama, ublažen visokim količinama eteričnih ulja kao načinom da se hranjive tvari upiju u kosu. Sva se pakiranja mogu reciklirati (osim ambalaže dobavljača). Tvrtka održava niski ugljikov otisak i nikada ne koristi sastojke koji su ispitivani na životinjama–samo na ljudima. Popis zadovoljnih korisnika proizvoda s njegovim potpisom uključuju imena kao što su Lady Gaga, Halle Berry, Nicole Kidman, Salma Hayek, Ariana Grande, Will Smith, Val Kilmer i brojne druge. Paleta proizvoda sastoji se od šampona, regeneratora i proizvoda za oblikovanje.

Šamponi i regeneratori

Svaki šampon i regenerator Philip B. sadrži biljne i cvjetneekstrakte uterapijskim koncentracijama i pažljivo je osmišljen za rješavanje određenihproblema kose ili vlasišta. Sve formule sadrže za brend specifičan kompleksaminokiselina za revitalizaciju suhih i krhkih vlasi. U mnogim formulama djelatnatvar je oleosa šafranike: sićušne kuglice biljne hidracije s vremenskimotpuštanjem upijaju se za popravak i njegu kosu a pritom je ne otežavaju.

High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera odsad dostupna u Zagrebu! (фото 2)

Tretmanski proizvodi

Mješavine koje su proslavile brendsve sadrže biljne i cvjetne ekstrakte, korištene u snažnim koncentracijama na precizno ciljane načine.

Proizvodi za oblikovanje + zaštita od štetnih djelovanja

Kreirani su kao odgovor stilistima i klijentima koje su oduševili šamponi,regeneratori i tretmanski proizvodi Philip B. Svaki od njih uravnoteženi je spojbotaničkih ljekovitih tvari i visokih performansi.

High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera odsad dostupna u Zagrebu! (фото 3)

Četke za kosu

Famozne četke za oblikovanje, izrađene su od najfinijih prirodnih materijala inapravljene da traju cijeli život. Izrađene od mahagonija iz održivog razvojau tri okrugle veličine (mala,srednjai velika) te jedna ravna, svaka kao umjetničko djelo.

*Proizvodi za njegu kose Philip B. mogu se nabaviti ekskluzivno uNichePerfumery, Ilica25, Zagreb.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više