Search

Hrvatski kozmetički brend Nikel osvojio prestižnu nagradu

Hrvatski kozmetički brend Nikel osvojio prestižnu nagradu

Kozmetika s potpisom!


Na najvećoj američkoj izložbi inovacija i novih proizvoda, INPEX, najnagrađivaniji hrvatski beauty brend Nikel, osvojio je još jednu zlatnu medalju za svoj inovativni putni set

Nagrada je došla u vrijeme godišnjih odmora te početka ljetne sezone i to za praktičan putni set s vrhunskim Nikel proizvodima. Na tržištu je sve više dostupno putnih pakiranja kozmetike koji su maleni, no sadrže krucijalne stvari za plažu te ćete kupnjom zaokružiti popis esencijalnih kozmetičkih proizvoda. Ovdje je uskočila tvrtka Nikel koja je za vas  pripremila putno pakiranje najboljih kozmetičkih proizvoda za ljeto. Ovaj jedinstveni set iz inovativnog laboratorija sadrži četiri prirodna proizvoda za njegu lica i tijela.

Hrvatski kozmetički brend Nikel osvojio prestižnu nagradu (фото 1)

Krema za sunčanje s kakao maslacem zaštitit će vašu kožu od štetnih sunčevih zraka, a pogodna je za djecu i odrasle. Kožu nakon sunca možete umiriti Aloe vera gelom s kamilicom čija brzo upijajuća formula na licu djeluje osvježavajuće poput najbolje hidratantne kreme. Za dubinsku hidrataciju i učvršćivanje kože u setu se nalazi i Mirisna krema za tijelo koja je pogodna za sve tipove kože. Osim kreme, tu je i gel za tuširanje čija je prirodna i nježna formula pogodna i za čišćenje lica.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više