Search

Hrvatski niche brend preparativne kozmetike L'AP predstavlja novi proizvod i potpuno je prirodan

Hrvatski niche brend preparativne kozmetike L'AP predstavlja novi proizvod i potpuno je prirodan

Tekst: BURO.


Image: Mare Milin

Prije tri godine na hrvatskom se tržištu pojavio novi beauty brend, drugačiji u svom pristupu i prezentaciji. Njihov prvi proizvod s kojim su krenuli u osvajanje tržišta je bio serum Belle Du Jour koji je u sebi imao dragocjena prirodna esencijalna ulja našeg podneblja i koji je jako brzo pronašao veliki broj obožavateljica koje vole i kupuju prirodnu kozmetiku. Na drugom proizvodu se radilo dugo i polako, a danas vam predstavljamo rezultat tog rada. Riječ je o maglici za lice koja je kompleks botaničkih destilata, biljnih ekstrakata i prirodnih ovlaživača koji osiguravaju optimalnu hidrataciju kože, te obnavljaju i osvježavaju ten.

Hrvatski niche brend preparativne kozmetike L'AP predstavlja novi proizvod i potpuno je prirodan (фото 1)

“Komercijalne kreme u sebi sadrže uljnu i vodenu fazu međutim kako bi u obliku emulzije stajale na policama i po nekoliko godina u njih su najčešće dodani razni nepoželjni konzervansi i umjetni mirisi koji najviše i oštećuju kožu. Mi smo to na ovaj način u potpunosti izbjegli i emulzija koja se stvara direktno na koži predstavljaju ulog u dugotrajno zdraviju i otporniju kožu. Taj je korak važan jer kožu obogaćuje prirodnim ovlaživačima i poboljšava upijanje ulja.”, objašnjava osnivačica branda Marija Tadić.

Kada su u pitanju inovativni sastojci, osim ectoina koji potiče obnavljanje i jačanje zaštitne barijere kože, proizvodu su dodani ekstrakti agave i smokve. Agava sadrži sposobnost privlačenja i vezanja vlage a znanstveno dokazano ekstrakt smokve koji sadrži fenolne spojeve, pojačava hidrataciju kože sprečavajući gubitak vlage iz najgornjih slojeve.

Hrvatski niche brend preparativne kozmetike L'AP predstavlja novi proizvod i potpuno je prirodan (фото 2)

Brand u prvi plan stavlja snažne hidratantne učinke kojima se smanjuje transepidermalni gubitak vlage, pruža zaštita od nepovoljnih klimatskih uvjeta kao što su jake temperaturne oscilacije, visoke koncentracije soli, visoka UV zračenja i suša. Sve ovo čini Belle de Jour eliksir za lice savršenim ljetnim suputnikom. Potpuno organski prirodni destilati cvijeta nerolija i lovora kao baza ovog umirujućeg i revitalizirajućeg eliksira momentalno će vas prebaciti u onaj mediteranski vrt o kojem i daje često sanjate.

U Hrvatskoj je novi proizvod ekskluzivno predstavljen u sklopu Pharomatique Spa Maslina Resorta na Hvaru, o čemu je pisao i luksuzni travel magazin Condé Nast Traveller.

L'AP proizvodi se mogu kupiti putem web shopa.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više