Search

Imate kovrčavu kosu? Stigla je linija njege samo za vas

Imate kovrčavu kosu? Stigla je linija njege samo za vas

Tekst: BURO.


Prirodno kovrčava kosa je u ovom trenutku poprilično u fokusu. Kada imamo ravnu, želimo kovrčavu i obrnuto. Ali u posljednje vrijeme, stavlja se naglasak na njegovanje prirodne valovite ili kovrčave kose i ističe se njezina jedinstvenost i ljepota. Kovrčava kosa nije uvijek najjednostavnija za održavanje i kovrče zaista iziskuju posebnu njegu kako bi izgledale prekrasno uvijeno, sjajno i zdravo.

Neki svjetski podaci govore da do prije par godina, čak 80 posto žena nije prihvaćalo svoju prirodno kovrčavu kosu, već su težile ravnanjima, feniranjima. Danas je situacija drugačija, danas sve više žena počinje njegovati svoju „prirodnu“ kosu i s time se ponose. Smatraju da je to svestrano i jedinstveno, što je uvelike promijenilo i današnje gledište društva, kao i potrebe u salonima.

Linija brenda Kerastase "Curl Manifesto" donosi 8 proizvoda od kojih kovrčava i valovita kosa ponovo diše, bez osjećaja težine, bez osjećaja da je suha i dehidrirana. S jedinstvenom kombinacijom za hidrataciju, osnaživanje i definiciju, ova linija pruža intenzivnu njegu svim vrstama kovrčave kose. Hidratizirajući Manuka med, ojačavajući ceramid i definirajući glicerin, kombinacija su koja kovrčavu kosu čini 74% hidratiziranijom, 99% otpornijom na lomljivost i s 81% više definicije. U konačnici, ova linija spaja luksuz s izvrsnom izvedbom, koja potiče žene da nose svoje kovrče ponosno i pune samopouzdanjem.


Svoj tretman možete rezervirati u nekom od ovlaštenih Kérastase salona i potpuno se prepustiti zasluženom užitku o kojem će se još dugo pričati.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više