Search

Inovativna američka kozmetika Organix od sada u Kozmu

Inovativna američka kozmetika Organix od sada u Kozmu

Mnoga poznata lica isprobala liniju Organix


Image: PR

Organix kozmetika sastoji se od proizvoda kao što su šamponi i regeneratori koji ne sadrže paraben, te ulja, serumi i losioni za kosu

Zdrava i lijepa kosa čini nas samouvjerenima, zadovoljnima i poželjnima. Uvijek naklonjena vrhunskoj njezi cijelog tijela, najveća hrvatska drogerija Kozmo predstavila je u zagrebačkoj galeriji Velvet inovativnu američku kozmetiku Organix koja će kosi pružiti iznimnu ljepotu i zdravlje. Liniju koja u svojim proizvodima koristi potpuno prirodne sastojke među prvima su isprobali glumice Kristina Krepela i Bojana Gregurić, TV-voditeljica Korana Gvozdić, bivši plivač i poduzetnik Alexei Puninski, stand-up komičar Ivan Šarić i brojni drugi.

Bojana Gregorić Vejzović

Organix kozmetika sastoji se od inovativnih i kreativnih proizvoda kao što su šamponi i regeneratori koji ne sadrže paraben, te ulja, serumi i losioni za kosu koji zadovoljavaju potrebe svakog tipa kose. Svi proizvodi sastoje se od prirodnih sastojaka te nisu testirani na životinjama. Proizvodi američke linije za kosu Organix moći će se kupiti ekskluzivno na policama drogerije Kozmo diljem Hrvatske.

Aleksej Puninski

Ivan Šarić i Korana Gvozdić

Related articles

Buro 24/7 Selection

više