Traži

Inspirirajte se Chanelovim lookovima s posljednje revije

Inspirirajte se Chanelovim lookovima s posljednje revije

Bijeli tuš i crveni ruž


Fotografija: Promo

Na nedavno održanoj reviji posvećenoj Chanelovim zanatlijama, modeli su nosili svježe i vrlo jednostavne lookove koji vam mogu poslužiti kao inspiracija već za ove blagdane

O Chanelovim revijama uvijek imamo nešto za reći, pogotovo kad se radi o posebnoj Métiers d'Art reviji koja se održava jednom godišnje izvan svih rasporeda modnih Tjedana. Prošle godine ona je održana u Rimu, 2014. u Salzburgu, a ove godine revija je održana u nekadašnjem domu Gabrielle Chanel, novootvorenom hotelu Ritz u Parizu.  Složit ćete se da nema prigodnijeg mjesta za održavanje ove posebne revije. Sve oči su bile uprte u 78 modela, muških, ženskih i dječjih.

Inspirirajte se Chanelovim lookovima s posljednje revije (фото 1)

Inspirirajte se Chanelovim lookovima s posljednje revije (фото 2)

Najveću pažnju plijenila je naravno, odjeća, ali ni šminka nije izostala. Vrlo jednostavan za kreiranje, sastojao se od lagane podloge za lice, rumenila u ružičastoj i boji breskve, gotovo prirodnim usnama naglašenih koraljnim tonovima i bijelim tušem po dužini gornjeg kapka. Bijeli tuš na očima djeluje vrlo efektno i uz njega vam i nije potrebno ništa osim malo maskare uz prozračan ruž za usne. Lookovi su upotpunjeni tamnim lakovima za nokte koji prkose pastelnim bojama i dodaju dašak vampa u priču. Inspirirajte se modelima, a u galeriji otkrijte neke od korištenih proizvoda na reviji u Parizu. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor