Search

Isamaya Ffrench je omiljena šminkerica Rihanne i Kylie Jenner, a sada je otvorila YouTube kanal

Isamaya Ffrench je omiljena šminkerica Rihanne i Kylie Jenner, a sada je otvorila YouTube kanal

Tekst: BURO.


Poznata po svojoj subverzivnoj estetici koja pomiče granice, Isamaya Ffrench (koja je i osnivač digitalnog izdanja "Dazed Beauty") nije zainteresirana za konvencionalne stvari. Ona cilja ravno u glavu i živi od avangarde. Sjećate li se kada se Zendaya pretvorila u staricu ili kada se Rihanna pojavila na naslovnici Voguea UK s tankim iscrtanim obrvama (ovo ne isprobavajte kod kuće)? Njenih ruku djelo. Zbirka njenih mainstream uspjeha uključuje činjenicu da je, sa samo 25 godina, postala ambasadorica za YSL Beauté u Velikoj Britaniji, surađuje s kućama kao što su Chanel, Christian Louboutin Beauty, ali i Burberry čija je kreativna direktorica za šminku.

Ovo je čini jednim od najvažnijih igrača u makeup areni ali i više od toga, Isamaya je pravi image maker, a sada je konačno lansirala i svoj YouTube kanal. Iskreno, čudi nas da se ovo nije dogodilo ranije.

Kako smo saznali iz uvodnog videa, na kanalu će se naći zavidna mješavina tutorijala (kako nam je obećala, već u prvom sljedećem videu), intervjua, insajderskih snimaka "iza kulisa" i sve u svemu, očekujemo jedan veoma uvrnuto-zabavan paket koji će svima dati priliku da provedu malo vremena u njenom svijetu. Isamaya će nas provesti kroz neke legendarne lookove koje je sama stvorila, ali nam i pokazati kako da ovladamo osnovama makeupa koji voli, pa očekujemo sve od osnova protetike do toga kako da zalijepimo obrve tako da se ne vide.

Ffrench ulazi u YouTube vode kao dio Beauty Festivala, virtualnog samita koji će voditi nitko drugi do Derek Blasberg. "Jedna od najboljih stvari vezana za moju ulogu (glavne osobe za modu i beauty na platformi YouTube) je to što imam šansu da radim s nekim od najblistavijih umova industrije kojima sam se do sada divio izdaleka", izjavio je Blasberg. "Isamaya Ffrench je legenda i jako smo uzbuđeni što možemo vidjeti njeno umeće, kreativnost i maštu kako cvjetaju na ovoj platformi. Ona je jednostavno Ffabulous!"

Sam festival službeno započinje 14. svibnja i može se streamati besplatno, a u njemu će sudjelovati i Pharrell Williams, Michelle Phan, Selena Gomez, Paris Hilton, Bob the Drag Queen i drugi.

Spremni smo hvatati bilješke.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više