Search

Italija kao inspiracija atraktivne make-up kolekcije Dolce & Gabbana

Italija kao inspiracija atraktivne make-up kolekcije Dolce & Gabbana

Talijanski otoci i modro nebo


Image: buro247.ru

Dolce & Gabbana predstavili su još jednu sjajnu ljetnu make-up kolekciju koja se krije pod nazivom "Summer Shine" koja će vas odvesti u ljetnu atmosferu mediteranskog sunca

Dolce & Gabbana i u novoj make-up kolekciji nastavljaju se inspirirati ljepotama rodne Italije. Ovog puta naglasak je stavljen na nebesko plavetnilo i bjelinu kamenja otoka Caprija pa je svijetloplava boja iskorištena kao lajtmotiv laka za nokte, sjenila za oči pa čak i ruža za usne koji će oduševiti sve ljubiteljice nesvakidašnjih nijansi. 

Nježna boja nebeskog plavetnila u duo sjenilu dopunjena je svježom ružičastom, a u sklopu cijele kolekcije našla se i paleta sa smećkastim nijansama, idealna za kreiranje dnevnih lookova. Tu su još i prekrasan crveni ruž za usne te jedan u nijansi breskve, a s obzirom na to da je ljeti naglasak na proizvodima za blistavi efekt kože, Dolce & Gabbana nudi svoju bestseler masku Aurealux Mask obogaćenu posebnim hidratizirajućim kompleksom Gold Flavo-Silk Tricomplex koju je potrebno na koži držati 10 minuta kako bi vaše lice zasjalo prirodnim sjajem. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više