Search

Jeste li čuli za proizvod koji transformira kožu lica dok spavate?

Jeste li čuli za proizvod koji transformira kožu lica dok spavate?

"Dermalogica Sound Sleep Cocoon"

Tekst: BURO.


Image: PR

Dermalogica Sound Sleep Cocoon će uskoro biti dostupan u Hrvatskoj, a mi smo ga već imali prilike probati i oduševili se!

Manjak sna i nepravilan ritam spavanja postali su globalna epidemija koja utječe na zdravlje i kvalitetu života 45% svjetske populacije. Besane noći ponajprije se ogledaju na našem licu - jer je san ključni "sastojak" blistave kože. Dermalogica Sound Sleep Cocoon proizvod je koji će svojim aktivnim sastojcima osigurati vrhunsku njegu i noćnu transformaciju vaše kože te vam olakšati da utonete u san. Samo nekoliko neprospavanih noći dovoljno je da koža izgubi tonus i pojave se bore, dok je kronična neispavanost siguran recept za tamne podočnjake i prijevremeno starenje. Zamjetan umor na licu svakako nije poticajan za početak dana. U istraživanju provedenom prošle godine, preko 80% žena izjasnilo se da tijekom cijelog dana osjećaju zamjetan umor na licu i uočavaju napuhnutost podočnjaka što im radi velike probleme sa samopouzdanjem.

Jeste li čuli za proizvod koji transformira kožu lica dok spavate? (фото 1)

Svim tim ženama Dermalogica je ponudila rješenje svojim novim fantastičnim proizvodom za noćnu njegu Sound Sleep CocoonTM. Ova revitalizirajuća gel-krema djeluje u skladu s prirodnim ritmom kože te potiče njezin oporavak i obnavljanje dok spavate, dok istovremeno nanošenjem oslobađa mikrokapsulirano esencijalno ulje lavande, te sandalovinu i pačuli koji olakšavaju odlazak u san. Aktivne sastojke koža najbolje upija noću, a Sound Sleep CocoonTM vraća joj balans i energiju visokom koncentracijom prirodnih biljnih ekstrakata te nadoknađuje vlagu koju koža gubi tijekom dana. Zahvaljujući vrijednim esencijalnim uljima Sound Sleep CocoonTM djeluje terapijski iznutra i izvana, osigurava miran san i donosi užitak svim osjetilima.

Jeste li čuli za proizvod koji transformira kožu lica dok spavate? (фото 2)

"Dermalogica Sound Sleep Cocoon je izvanredni proizvod koji će vašu kožu transformirati preko noći omogućavajući joj time da zablista tijekom dana. To je proizvod koji će vam također pomoći i da lakše utonete u san zbog mikrokapsuliranog ulja lavande koje se oslobađa njegovim nanošenjem i postepeno vas vodi u svijet sna. Zdrava i blistava koža je prije svega odmorena koža." - rekla je Christine Letford, viša internacionalna edukatorica Dermalogice.

Jeste li čuli za proizvod koji transformira kožu lica dok spavate? (фото 3)

Proizvod sadrži visokovrijedne sastojke od kojih su neki ekstrakt kore albicije, ekstrakt evodije, Ekstrakt kakadu šljive, tamarind i esencijalno ulje lavande u biorazgradivim kapsulama. Dermalogica Sound Sleep Cocoon je dostupan od četvrtka, 15.03.2018. na svim prodajnim mjestima DermaCare centara, u odabranim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i partnerskim kozmetičkim salonima te putem webshopa

Related articles

Buro 24/7 Selection

više