Search

Jo Malone London otvara trgovinu u zagrebačkoj Ilici. Znamo koje proizvode trebate kupiti

Jo Malone London otvara trgovinu u zagrebačkoj Ilici. Znamo koje proizvode trebate kupiti

Veselje za sve obožavatelje brenda

Tekst: E.G.


Poznati britanski mirisni brend, Jo Malone London, poznat je po elegantnim mirisima, luksuznim svijećama, opuštajućim kupkama i proizvodima za njegu tijela. Otkad je lansiran nevjerojatni Lime Basil & Mandarin miris s očaravajućim i potpuno neočekivanim sastojcima, Jo Malone London etablirao se kao must have brend svih obožavatelja parfema. Sve Jo Malone London mirise karakterizira sofisticirana jednostavnost. Svaki miris dizajniran je kako bi se nosio samostalno, ali i u međusobnoj kombinaciji te vam daje slobodu da se poigrate te izrazite svoju jedinstvenost. Stvoren u srcu Londona, inspiraciju crpi iz britanske kulture i svakodnevice, stvarajući nevjerojatne priče iza svakog mirisa. Svaki novi parfem stvara se iz vrhunskih sastojaka uz vodstvo najistaknutijih stručnjaka parfemskog svijeta. Svi Jo Malone London parfemi rezultat su iznimne pažnje i promišljenosti te stvaraju ozračje nevjerojatne prisutnosti. Prepoznatljiva Jo Malone London kutija, simbol elegancije i sofisticiranosti, postala je želja i opsesija žena diljem svijeta. Samo pravi znalci poklanjanju Jo Malone darove... Ako mogu podnijeti da se od njih rastanu. 

Pogledate li profile nekih od najvažnijih influencera današnjice, pogotovo onih iz područja poput mode i kozmetike, na njihovim ćete fotografijama, prije ili poslije, pronaći barem jedan proizvod s potpisom ovog brenda. Mahom će se raditi o njihovim omiljenim mirisnim kreacijama, i to od parfema, preko ulja za tuširanje, pa sve do svijeća. Općenito bismo mogli reći kako će svaki pravi ljubitelj parfema, pogotovo ako govorimo o onima koji preferiraju niche parfeme, u svojoj kolekciji sigurno imati i Jo Malone parfem. Isto tako, nikad nam se nije dogodilo da smo došli u neku od svjetskih metropola, a da u samom centru nismo naišli na Jo Malone dućan ili barem na opsežnu ponudu u prestižnim robnim kućama. Upravo nam je iz tog razloga bilo i više nego drago čuti da će se u tom odabranom društvu naći i Zagreb, čija ponuda luksuznih brendova postaje sve bolja i bolja, baš kao što jedan glavni grad i zaslužuje. Za slučaj da se s asortimanom ovog brenda tek trebate upoznati, donosimo vam kratak vodič kroz njihove najpopularnije proizvode. On vam, naravno, može poslužiti tek kao polazišna točka za samostalno istraživanje i pronalaženje idealne kombinacije nota po vašoj mjeri.

Za početak, ovo je brend koji bismo snažno preporučili ljubiteljima laganijih i prozračnih kompozicija, iako to ne znači da u ponudi nemaju i nešto drugačije primjerke, poput parfema Oud & Bergamot ili pak Myrrh & Tonka, Dark Amber & Ginger Lily i drugih. Proizvod koji se uvijek stavlja na prvo mjesto kad je riječ o Jo Malone brendu je definitivno njihov kultni parfem Lime Basil & Mandarin, koji smo već prethodno i spomenuli. Već ste vjerojatno primijetili i jednu olakotnu okolnost pri isprobavanju, a to je da će vam dva glavna sastojka uglavnom biti istaknuta u samom imenu parfema. Drugim riječima, ako niste citrusni tip, vrlo vjerojatno nećete trošiti vrijeme ne testiranja Lime Basil & Mandarin, već se umjesto toga okrenuti kombinacijama za koje znate da bi vam se mogle svidjeti. Ipak, moramo reći i kako, kad je riječ o kombinaciji parfemskih nota, nikad ne treba biti potpuno isključiv (primjerice, autorica ovog teksta je zakleta ljubiteljica "težih" nota, poput vanilije, irisa i ambre, pa je ipak ostala potpuno šokirana kad je probala lagani Earl Grey & Cucumber i zaljubila se na prvu). 

No, vratimo se najpopularnije proizvode koji bi vam mogli poslužiti kao orijentir. To su svakako parfem Pomegranate Noir i nešto tamnije te elegantnije note šipka, osvježavajući English Pear & Fresia, neobični English Oak & Hazelnut, Basil & Neroli koji nazivaju parfemom s esencijom "britanskog", kao i slavni Orange Blossom. Kad je riječ o svijećama, kupci ponovno najčešće biraju Lime Basil & Mandarin varijantu, ali i Orange Blossom, dok u kategoriji ulja za kupku svakako pobjeđuje Red Roses Bath Oil. U galeriji možete pronaći top 10 Jo Malone proizvoda u čiju ćete se raskoš, ako još niste, uskoro imati prilike uvjeriti i sami. Početkom 2019., Jo Malone London boutique će se otvoriti na adresi Ilica 7, a brend će biti dostupan i u Arena Centru. 

Leave a comment

više