Search

Kako do savršeno osunčanog tena?

Kako do savršeno osunčanog tena?

Sisley ima odlične proizvode koji toniraju i štite kožu vašeg lica


Image: PR

Sisley je već 25 godina vodeći na polju zaštite od sunca, njihovi proizvodi štite kožu i čine ju prekrasnom bez obzira na prigodu

Šetnja kroz grad, uživanje u zrakama sunca na terasi kafića, ležanje na ležaljci na odmoru ili lutanje po plažama, postoji bezbroj načina za uživanje u suncu, ali nikad ne smijemo zaboraviti svoju kožu koju svakodnevno izlažemo štetnim zrakama sunca. Kako bi ona u svakom trenutku izgledala lijepo i njegovano, a pritom imala odgovarajuću zaštitu, Sisley u svojoj ljetnoj liniji ima obojene kreme za lice s visokim faktorom. Krema Super Soins Solaires s faktorom 30 stvorena je za žene koje traže savršenu podlogu. Sisley je obnovio svoju paletu boja i sada možete birati između četiri nijanse u praktičnom tuba pakiranju i vodootpornoj teksturi.

Kako do savršeno osunčanog tena? (фото 1)

Osim što ujednačava ten, štiti kožu od starenja i pigmentacijskih mrlja, dehidracije i gubitak forme. Nova poboljšana formula sastavljen je od dvaju mineralnih solarnih filtera koji jamče maksimalnu zaštitu od sunca i štetnih posljedica UV zraka. Korištenjem Super Soins Solaries kreme vaša koža je hidratizirana i lijepa, a aktivni sastojci štite ju od slobodnih radikala, pomažu očuvati postojanost stanične DNA, nahraniti ju i pružiti joj vlažnost. Izgleda da potraga za savršenim proizvodom može prestati jer je naša koža sada u dobrim rukama. 


Related articles

Buro 24/7 Selection

više