Search

Kako se koristi zlato u umjetnosti, kozmetici i izradi nakita?

Kako se koristi zlato u umjetnosti, kozmetici i izradi nakita?

Suradnja FREYWILLE-a i BLISS instituta

Urednik: Promo

Image: PR

FREYWILLE i Bliss institut održali su jedinstvenu radionicu o primjeni ove plemenite kovine

Drevne civilizacije smatrale su zlato sunčevim zastupnikom na zemlji, te se od davnina smatra simbolom najviših i najtrajnijih vrijednosti. FREYWILLE i Bliss institut, održali su jedinstvenu radionicu o primjeni ove plemenite kovine u umjetnosti, izradi nakita i kozmetici. U prelijepom ambijentu FREYWILLE butika uzvanici su imali priliku uživati u raskošnom dodiru svih nijansi i neočekivanih formi zlata. Uz posebnu izložbu limitiranih FREYWILLE minijatura iz 18kt edicije, Jasminka Herceg iz Bliss instituta prezentirala je praktičnu primjenu i blagotvorno djelovanje najluksuznije Carite Trio of Gold linije te anti-age tretmana Tri zlata.

Kako se koristi zlato u umjetnosti, kozmetici i izradi nakita? (фото 1)

Zbog svoje ljepote i sjaja zlato je od davnina predmet divljenja i umjetnici ga oblikuju u prekrasne  predmete. FREYWILLE u svojoj 18kt ediciji spaja vrhunsku obradu dragocjenog metala sa složenom tehnikom umjetničkog oslikavanja emajla. Za neke od najljepših motiva ovog zadivljujućeg nakita, FREYWILLE nadahnuće nalazi u remek-djelima Gustava Klimta. Poznati velikan slikarstva je kroz obilno korištenje širokog spektra  zlatnih nijansi, listića zlata i drugih vrijednih materijala, slavio najljepšu od svih emocija - ljubav. Njegove slike, Portret Adele Bloch-Bauer i Kiss, imaju  nevjerojatno sjajnu auru koja oduzima dah, pa su tako i FREYWILLE minijature iz istoimenih setova nakita, vječni memento na ovog istaknutog predstavnika secesije .

Kako se koristi zlato u umjetnosti, kozmetici i izradi nakita? (фото 2)

Posebna svojstva zlata koriste se stoljećima i u medicini i kozmetici. Bliss institut kroz luksuzan anti-age tretman Tri zlata jamči regeneraciju najzahtjevnije kože, te kože iznad 50. godine života. U ritualu manualne masažne i drenažne tehnike te primjenu svih aplikacija revolucionarnog Cinetic aparata i Carite Perfect 3 of Gold seruma, maske i krema , koža se u potpunosti oživljava, štiti i učvršćuje. Tri zlatna sastojka ovog tretmana su: zelena mikroalga ili biološko zlato  koja djeluje umirujuće, protuupalno, štiti kožu i jača njen imuno sustav; biovegetalno zlato ili  šafran koji je bogat vitaminom A i retinolom te s kože uklanja suvišne pigmentacije i sprječava  nastanak novih; mineralno zlato koje sadrži 24 karatno zlato ispravit će nepravilnosti na koži i iza sebe ostaviti predivnu svježinu.

Kako se koristi zlato u umjetnosti, kozmetici i izradi nakita? (фото 3)

Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu posjetite Preradovićevu 2  u Zagrebu ili FREYWILLE Online butik, a za  informacije o tretmanu Tri zlata i Carite kozmetici obratite se u Bliss institut, Ilica 15, Zagreb. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više