Search

Kendall Jenner je prava moderna muza u kampanji Estée Lauder

Kendall Jenner je prava moderna muza u kampanji Estée Lauder

Za novi parfem


Image: buro247.ru

Kendall Jenner u kampanji za novi parfem Modern Muse Le Rouge kuće Estée Lauder pojavljuje se u čak tri različita promo videa kao moderna superjunakinja. U nastavku doznajte kakve to supermoći posjeduje mlada Kendall...

Kuća Estée Lauder za promociju novog mirisa Modern Muse Le Rouge odlučila je snimiti čak tri videa u kojima je trenutna it djevojka modelinga, Kendall Jenner, javnosti pokazala svoje različite supermoći. Odjevena u crvenim tonovima, Kendall bez ikakvog napora radi zgibove na dvjema rukama, pa na jednoj, a ni podignuti kamenu gromadu ne predstavlja joj nikakav problem. Osim toga, Kendall se uspijeva s lakoćom odjenuti u hodu i skočiti na haubu automobila, a ni kloniranje u nekoliko primjeraka nije joj strano. Ako pitate kuću Estée Lauder moderna muza posjeduje upravo ove karakteristike, a kako Kendalline supermoći izgledaju na djelu, pogledajte u zabavnim videima u nastavku. 

Podsjetimo, parfem Modern Muse Le Rouge posljednja je parfemska kreacija kuće Estée Lauder u čiju su glamuroznu kompoziciju ušle voćne note borovnice i maline koje su u savršenoj harmoniji s vibrantnim aromama ružičastog papra, dok nota šafrana okružuju bogate mirisne tonove bugarske i stolisne ruže.   

Related articles

Buro 24/7 Selection

više