Search

Kim Kardashian bi u jednom danu mogla zaraditi 14 milijuna dolara

Kim Kardashian bi u jednom danu mogla zaraditi 14 milijuna dolara

Predstavljen parfem KKW Fragrance

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Kim Kardashian je službeno lansirala svoju liniju parfema s mirisom njenog omiljenog cvijeta, a prođe li sve kao što je prošlo u slučaju njene kolekcije šminke, sutra ujutro će biti bogatija za čak 14 milijuna dolara

Većina se još i dan danas obožava izrugivati s cijelom obitelji Kardashian-Jenner, a pogotovo s njenom najistaknutijom članicom, Kim Kardashian West. Ta većina još uvijek nije shvatila da glupe i nesposobne osobe, kakvom uporno prikazuju Kim, sigurno ne postaju najpopularnijima na svijetu, što ona svakako jest. Osim što se obiteljski reality show i dalje emitira (tko zna hoće li ikada i prestati) te obitelji osigurava višemilijunske ugovore, svaki od članova obitelji ima i svoj posao kojim se samostalno bavi. Kylie Jenner je tako postala beauty mogul prije navršene 20. godine života, zahvaljujući nevjerojatnoj potražnji za proizvodima brenda "Kylie Cosmetics", a u stopu ju je slijedila i starija sestra Kim, predstavivši kolekciju proizvoda za konturiranje. Kao i sve čega se ona dotakne, projekt "KKW Beauty" je postao izrazito unosan, rasprodavši se u rekordnom roku.

Poduzetna i inteligentna kakva Kim Kardashian (ipak) je, shvatila je da potencijala za lansiranje novih proizvoda i dalje ima. Tržište ju voli, i nema nikakvog razloga stati. Danas su u prodaju službeno pušteni parfemi s njenim potpisom, a nose naziv Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus te Crystal Gardenia Oud. Kao što sam naziv sugerira, parfemima dominira cvijeće, s dodatkom osvježavajućih ili drvenih nota. U prodaju je puštena ograničena količina od 300,000 bočica, veličine od 35 i 70 mililitara. Cijena im se kreće između 35 i 60 dolara, a ako sve prođe po planu i ako se ponovi komercijalni uspjeh kakav je imala kolekcija šminke, Kim Kardashian West će u jednom danu zaraditi 14 milijuna dolara. Za slučaj da vam još uvijek nije jasno, Kim Kardashian West nije niti starleta niti reality zvijezda bez pokrića - Kim Kardashian West je poslovni mogul.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više