Search

Koji beauty trendovi se najviše guglaju?

Koji beauty trendovi se najviše guglaju?

Glavni trendovi


Image: buro247.ua

Koji trendovi su najpopularniji, a koji pak uopće nisu uneseni u tražilicu

Svaki zahtjev je zabilježen, a interesi i namjere korisnika razlikuju se diljem svijeta. Google je analizirao zahtjeve koji se odnose na područje osobne njega i ljepote na tri vrlo različita tržišta. U fokusu su Sjedinjene Američke Države, Japan i Francuska i već se sad mogu identificirati glavni trendovi koji prednjače. 

Sjedinjene Američke Države

Glavni trend u fokusu je veganska kozmetika za njegu kože. Tijekom godina interes u ovom području porastao je za čak 83%! Veganski sapuni, veganska njega kože, sredstva za čišćenje, losion i gelovi za tuširanje. 

Rast popularnosti: razne maske za lice, najčešće na bazi ugljena, maske za čišćenje, pamučne maske, pa čak i zlatne. A poseban hit su kugle od kojih se stvaraju kupke. 

Pad popularnosti: domaća kozmetika i razni sastojci koji su potrebni za njezinu izradu 

Koji beauty trendovi se najviše guglaju? (фото 1)

Francuska

Europljani veliku pažnju usmjeravaju na borbu protiv celulite. Trend raste iz godine u godinu, a vrhunac doseže tamo negdje u svibnju, razumljivo. Kupci su posebno zainteresiranu za posebna ulja ili masaže. 

Rast popularnost: maske za masnu kožu, maske s ugljenom, organska jojoba i kugla za kupanje. Mnogi korisnici zainteresirani su za kokos, argan ulje ricinusa, ekstrakte aloe vere i razne proizvode za eksfolijaciju. Sezonski eruptira interes za piling i četke za lice.

Pad popularnosti: BB i DD kreme, učinke ulja na akne, ulja za sunčanje i slično. 

Koji beauty trendovi se najviše guglaju? (фото 2)

Japan

Globalni trend u Zemlji izlazećeg sunca sigurno je čišćenje. Od posebnog interesa je kombinacija metoda i sastojaka koje sadrže ti proizvodi. Potrošač je i dalje u potrazi za jeftinim, ali najučinkovitijim sredstvom.

Rast popularnosti: vruće čišćenje, umivanje kisikom, balzami za čišćenje i balzami za usne. Ovisno o godišnjem dobu, varira potražnja za pilingom i kremama za intimno područje. 

Pad popularnosti: feysslimer (vrsta hvataljke za lice), ljekoviti sapuni. Ovisno o godišnjem dobu, Japance više ne zanima kako oprati kreme za sunčanje. Pada i interes maslacima za tijelo. 

Koji beauty trendovi se najviše guglaju? (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više