Search

Koji su najnoviji svjetski trendovi u manikuri?

Koji su najnoviji svjetski trendovi u manikuri?

Otkrijte u salonu CappuccinoSPA

Tekst: BURO.


Iris Androšević Pinjuh isprobala najnovije trendove ljetne manikure

CappuccinoSPA osigurava profesionalnu skrb za ruke u četiri jednostavna koraka: piling za meku i glatku kožu, masku za revitalizaciju i obnavljanje te luksuzan balzam za zaštitu. Ruke su na taj način njegovane te izgledaju mlađe, a u to se uvjerila i Iris Androšević Pinjuh, vjerna klijentica CappuccinoSPA salona.

Bež i boja bijele kave neizostavne su ovog ljeta na noktima. Odvažni će svoje nokte ukrasiti zelenom, ljubičastom i metalno-sivom, a svaka od navedenih boja ponuđena je i u metalik varijanti.

Koji su najnoviji svjetski trendovi u manikuri? (фото 1)

Iako je trend boja dosta radikalan, klasična francuska manikura nikad ne izlazi iz mode, pa tako ni ovog ljeta kada je francuska manikura upotpunjena tankim prugama na vrhovima noktiju. Zanimljive su kombinacije boja zelena i boja bijele kave, ljubičasta i metalno siva, bež i tirkizno plava.

CappuccinoSPA nudi i takozvanu kavijar manikuru. Riječ je o perlicama britanskog kozmetičkog brenda Ciate, koje se lijepe na još neosušeni nokat, premazuju posebnim fiksatorom, a potom suše ispod LED lampe. Ljeto nam dopušta da budemo smjeliji zato uživajte u novim trendovima na noktima uz CappuccinoSPA.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više