Traži

Kolekcija Lancôme by Jason Wu

Kolekcija Lancôme by Jason Wu

Nova zanimljiva suradnja

Tekst: BURO.


Na predstojećem Tjednu mode u New Yorku, Jason Wu će predstaviti svoju novu kolekciju make-upa za brend Lancôme, a nakon toga bit će dostupna i u svim trgovinama. Prvo u SAD-u, a zatim i u Europi. Ova kolekcija uslijedit će nakon posljednje Lancôme kolekcije Albera Elbaza koja je trenutačno u prodaji.

Kao što je i očekivano, Jason Wu je zadovoljan budućom suradnjom. "Ne mogu ni trenutka sjediti na miru, važno mi je da sam stalno u pokretu", rekao je. "Osim toga, oduvijek sam znao da mogu otići korak dalje od dizajna odjeće i napokon sam dobio tu mogućnost. Odličan je osjećaj kad možeš stvarati lijepe stvari, bez obzira na to da li se radi o odjeći ili nečem drugom."

Kolekcija Jasona Wua za Lancôme uključuje 15 predmeta make-upa, među kojima su tri palete sjenila, maskara, ruževi i lakovi za nokte. Odlučeno je kako će pakiranje svakog proizvoda biti svijetlo-sive boje, a svaka tubica biti ukrašena tradicionalnom roza bojom i potpisom dizajnera. "Kreirali smo sve, pa tako i pakiranje. Mislim da će se kolekcija isticati među ostalima, ne sjećam se kada je netko zadnji put upotrijebio sivu boju za svoje proizvode", dodao je dizajner.

Tekst: D.Č./L.B.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više