Traži

Kolekcija Lancôme by Jason Wu

Kolekcija Lancôme by Jason Wu

Nova zanimljiva suradnja

Tekst: BURO.


Na predstojećem Tjednu mode u New Yorku, Jason Wu će predstaviti svoju novu kolekciju make-upa za brend Lancôme, a nakon toga bit će dostupna i u svim trgovinama. Prvo u SAD-u, a zatim i u Europi. Ova kolekcija uslijedit će nakon posljednje Lancôme kolekcije Albera Elbaza koja je trenutačno u prodaji.

Kao što je i očekivano, Jason Wu je zadovoljan budućom suradnjom. "Ne mogu ni trenutka sjediti na miru, važno mi je da sam stalno u pokretu", rekao je. "Osim toga, oduvijek sam znao da mogu otići korak dalje od dizajna odjeće i napokon sam dobio tu mogućnost. Odličan je osjećaj kad možeš stvarati lijepe stvari, bez obzira na to da li se radi o odjeći ili nečem drugom."

Kolekcija Jasona Wua za Lancôme uključuje 15 predmeta make-upa, među kojima su tri palete sjenila, maskara, ruževi i lakovi za nokte. Odlučeno je kako će pakiranje svakog proizvoda biti svijetlo-sive boje, a svaka tubica biti ukrašena tradicionalnom roza bojom i potpisom dizajnera. "Kreirali smo sve, pa tako i pakiranje. Mislim da će se kolekcija isticati među ostalima, ne sjećam se kada je netko zadnji put upotrijebio sivu boju za svoje proizvode", dodao je dizajner.

Kolekcija Lancôme by Jason Wu (фото 1)

Tekst: D.Č./L.B.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar