Traži

Konačno smo dočekali hvaljenu Karl Lagerfeld+ModelCo kolekciju!

Konačno smo dočekali hvaljenu Karl Lagerfeld+ModelCo kolekciju!

Ekskluzivno dostupna u Douglas parfumerijama

Tekst: BURO.


Fotografija: pr

Posljednjih dana čujemo samo o suradnji australskog beauty brenda ModelCo s Karl Lagerfeldom, mega popularnim kreativnim direktorom u Chanelu i Fendiju, koja je rezultirala limitiranom makeup kolekcijom za kojom su svi beauty entuzijasti poludjeli. Nakon dolaska u američke trgovine, kolekcija je konačno dostupna i na europskom tržištu, a u Hrvatskoj se može ekskluzivno pronaći samo u odabranim Douglas parfumerijama te na Douglas webshopu.

Što možete očekivati od ove odlične kolekcije? Sveobuhvatna kolekcija sastoji se od više od 50 makeup proizvoda koje karakterizira kombinacija visoko kvalitetnih formula i prepoznatljive Karl Lagerfeld estetike u obliku inovativnog pakiranja koje je istovremeno sofisticirano i moderno. Kroz temu "Illuminated beauty", kolekcija sadrži različite palete sjenila, maskare, tuševe za oči, sjajila za usne, setove kistova, ali i najveću zvijezdu cjelokupne kolekcije - ruževe za usne Lip Lights s ugrađenim zrcalima i LED svjetlom. Spomenuti ruževi su specifični i po tome što su se, uz balzam za usne Lip Balm i setove za kistove, poigrali s likom poznatog dizajnera, pa tako na sebi sadrže prepoznatljivu 3D siluetu Karl Lagerfelda koja će biti simpatični detalj svake kozmetičke torbice.

Must have proizvodi iz kolekcije su i Intense Black Volumising maskara za gušće i duže trepavice s inovativnom formulom, Luxe Highlight & Glow iluminator u tri nijanse pogodan za sve tipove kože, Choupette Collectable paleta sjenila za oči koja donosi 16 nijansi različitih tekstura za fantastične rezultate na kapcima, ali i mnogi drugi! Zaštitno lice limitirane kolekcije je Stella Maxwell, supermodel najpoznatiji po suradnji s Victoria's Secretom i Max Factorom, a krovni naziv kampanje je "Kiss me Karl". Proizvodi već sada uživaju veliku popularnost zbog čega će ih pripadnice ljepšeg spola zasigurno vrlo brzo potražiti u Douglas parfumerijama kako bi odabrale svoje favorite.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar