Search

Kuća Alexander McQueen pokreće prvu parfemsku liniju

Kuća Alexander McQueen pokreće prvu parfemsku liniju

"McQueen Parfum"


Image: buro247.ru

Kuća Alexander McQueen jedan je od rijetkih europskih luksuznih brendova koji nije aktivan u parfemskom biznisu, međutim to bi se početkom ožujka trebalo promijeniti jer kuća priprema prvu parfemsku liniju "McQueen Parfum"

Modna kuća Alexander McQueen nikad nije djelovala na "svijetloj" strani dizajna, već se isključivo isticala svojom mračnom estetikom. A prva parfemska linija "McQueen Parfum" svojom crnom bočicom i cvjetnom kompozicijom izvedena je upravo u skladu s romantičnim i snažnim gotičkim identitetom kuće. Floralni mirisni tonovi u čijim se glavnim notama nalazi indijski jasmin, tuberoza i ylang-ylang, s gornjim notama klinčića, ružičastog i crnog papra te vetivera razoružat će sve ljubiteljice McQueenove mračne ljepote i oštre ženstvenosti. Priprema ovog jedinstvenog parfema trajala je pune tri godine, a Sarah Burton osobno je nadgledala njegov razvoj. 

Prve bočice ovog prekrasnog "otrova" pojavit će se na policama Harrodsa već početkom ožujka, a tijekom ljeta izlazi i u verziji parfemske vode. Kuća Alexander McQueen dosad je svoje prve parfemske korake napravila 2003. godine, kad je izašao parfem "Kingdom", a 2005. "My Queen", međutim "McQueen Parfum" predstavlja novo poglavlje u tradiciji modne kuće. Gotički mračni duh McQueenove modne vizije prisutan je i u dizajnu same bočice koja u svojoj crno-zlatnoj kombinaciji odiše glamurom i luksuzom, a izgledat će prekrasno na bilo kakvoj polici u kućnoj kolekciji parfema. 

Kuća Alexander McQueen pokreće prvu parfemsku liniju (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više