Search

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku

Tekst: BURO.


Nakon iznimno uspješnog lansiranja Kylie Skin branda u svibnju 2020. godine, Kylie Cosmetics ekskluzivno stiže od 18. listopada na douglas.hr, a uskoro i u odabrane parfumerije.

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku (фото 1)

Nadahnuta strašću za šminkom i vođena osjećajem za trendove i beauty posao, Kylie Jenner je 2015. osnovala svoj brand Kylie Cosmetics, a njezin kultni debi proizvod Kylie Lip Kit potpuno je rasprodan za manje od minute. Web stranica za e-trgovinu kyliecosmetics.com sada je jedna od najuspješnijih online trgovina koja spaja sve generacije.

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku (фото 2)

Čekaju vas prave beauty poslastice iz Kylie Cosmetics linije - opsežna paleta proizvoda za usne, oči i lice, te ključni proizvodi koje Kylie koristi i po kojima je prepoznatljiva – komplet za mat usne, highlighter za lice i rumenilo. Ono što je važno za naglasiti je da su svi proizvodi veganski, nisu testirani na životinjama, te su bez glutena, sulfata i parabena.

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku (фото 3)

„Veseli me što nakon uspješnog lansiranja Kylie Skin linije, sada imamo priliku lansirati liniju proizvoda Kylie Cosmetics. Posebno me raduje kombinacija visoke prisutnosti Kylie Jenner na društvenim medijima i Douglasa kao vodeće digitalne platforme za ljepotu koja je zanimljiva mladim ljudima koji prate beauty trendove. Vjerujemo kako će hrvatsko tržište i sve generacije prepoznati novitete i kvalitetu kozmetičke linije Kylie Cosmetics.“, povodom lansiranja Kylie Cosmetics linije izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, Adrijana Bokan.

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner uskoro stiže u Hrvatsku (фото 4)

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner linija proizvoda biti će ekskluzivno dostupna za prodaju na douglas.hr, a uskoro i u odabranim Douglas parfumerijama (CCO Split, Supernova Zadar, Mall of Split, Split- Kralja Tomislava 7, Konzum Radnička, WTC Rijeka, Cvjetni, CCO West i Arena Centar).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više