Search

Lancôme i Dežman sutra vas pozivaju na zeleni smoothie

Lancôme i Dežman sutra vas pozivaju na zeleni smoothie

GREEN PROJEKT Lancôme Paris - sačinjen od nezaustavljive energije

Urednik: A.P.


Image: Lancome Press

"Žene dolaze u Lancôme kako bi bile ljepše, a odlaze sretnije" - moto je branda Lancôme koji već 80 godina slavi umjetnost življenja na francuski način

Od 1935. godine, brand je posvećen ženama diljem svijeta, veličajući njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu. Prvi u inovacijama, brand je uvijek prisutan kao jedan od ključnih igrača na tržištu. Ujedinjujući strast prema znanosti s luksuzom, u 2016. godini, Lancôme lansira novu generaciju proizvoda za njegu kože - Énergie de Vie! Sačinjena od nezaustavljive energije, Énergie de Vie je prva linija proizvoda na tržištu koja se bazira na Liquid CareTM kozmetici inspirirana azijskim beauty tretmanima. Liquid CareTM formula je svježa poput losiona, koncentrirana poput seruma, a hidratantna kao krema i namijenjena upravo generaciji Y, ženama u dobi između 25 i 35 godina.

Ova je postmoderna generacija svjesna da je prva u povijesti kročila u svijet bezgraničnog znanja i iskustava, koji je doživio veću promjenu u jednom desetljeću nego u stoljećima evolucije. Ona živi u trenutku, nekoliko života u jednom, željna postignuća i novih saznanja. Sve to upravo je razlog njezine preopterećenosti i izloženosti stresu, umoru i učincima urbanizacije.

lancome
Lancôme osnažuje neiscrpnu energiju moderne žene upravo novom njegom za lice. Énergie de vie je recept koji sadrži "tri aktivna sastojka pažljivo odabrana za ciljanu borbu protiv znakova umora koji su rezultat urbanog načina života", objašnjava Véronique Delvigne, direktorica Lancômeovog Odjela za znanost. Riječ je o "ekstraktu goji bobica koje djeluju protiv oksigenacije tkiva, ekstraktu francuskog matičnjaka čija antioksidacijska i umirujuća svojstva sprječavaju upalna stanja uslijed umora, te ekstraktu srčanika koji donosi razbuđujući učinak." Zahvaljujući spoju hidratantnih, energizirajućih i antioksidacijskih sastojaka, Énergie de vie je prava "super-hrana" za svakodnevnu primjenu u cilju postizanja hidratizirane, glatke i osvježene kože zdravog sjaja.

Ako ovu subotu, 04. lipnja, svoj posjet zagrebačkoj "špici" odlučite nadopuniti posjetom u Dežman bar u periodu između 10:00-12:00h, Lancôme će se pobrinuti da osigurate antioksidativnu dozu potrebnu za vašu ljepotu, iznutra i izvana. Zeleni smoothie, kao i samplice nove Énergie de vie čekaju na vas i to ekskluzivno prije lansiranja same linije u Douglas parfumerijama od 06. lipnja. A u subotu, 11. lipnja, druženje se nastavlja na terasi kluba Peper u Margaretskoj 1, u istom terminu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više