Search

Lancôme predstavio prekrasnu make-up kolekciju inspiriranu Parizom

Lancôme predstavio prekrasnu make-up kolekciju inspiriranu Parizom

"French Innocence"


Vrijeme je za polazak i uživanje u neodoljivim prizorima Pariza u prvim danima proljeća...

Kada bismo morali opisati novu proljetnu kolekciju Lancôma u samo par riječi, vjerojatno bi to bile: sloboda, ženstvenost i spontanost - ključne karakteristike svake Parižanke. Kolekcijom koja nosi naziv "French Innocence" Lancôme slavi jedinstveni potpis ženstvenosti, ležeran chic koji uvijek krije iznenađenje, te onu "je ne sais quoi" živopisnu osobnost Parižanke. Tako cijelu kolekciju prati mladenačka nota protkana proljetnom svježinom i profinjenošću, a inspiraciju je pronašla u najljepšim vrtovima metropole koji nude cijeli raspon nijansi - od odvažnih do nježnih, od intenzivnih do mekih i senzualnih... 

Posebno izdanje "My French palette" predstavlja pravi Pariški vrt u paleti sjenila. Smještena u elegantnu srebrnu kutijicu ukrašenu crtežima u boji u prepoznatljivom pariškom stilu, paleta boja podsjeća na vedar proljetni dan. Otvorite li paletu, oduševit će vas tri mat i tri sjajne nijanse. Poput tajnog vrta, unutarnji poklopac krije iznenađenje - tri odvažne nijanse, a tu su i dvije olovke za oči za dnevni i noćni look.

Lancôme predstavio prekrasnu make-up kolekciju inspiriranu Parizom (фото 1)

Duh proljeća doći će i do samih vršaka prstiju u obliku četiri nove nijanse kultne linije "Vernis in Love". Nokti su obavijeni intenzivnom sivom u čast rue de Rivoli, vibrantnom zelenom poput krošnji Tuileriesa i dvjema nijansama ružičaste, koje podsjećaju na cvijeće iz parkova Monceau i Bagatelle, a pružit će vam mogućnost usklađivanja i kombiniranja ovisno o vašem raspoloženju i željama.

Lancôme predstavio prekrasnu make-up kolekciju inspiriranu Parizom (фото 2)

Proljetna kolekcija boja donosi i tri nježne nove "Lip Lover" nijanse. Od suptilne elegancije parka Monceau, vedre ružičaste Place des Victoires, do strastvenih tonova tajnog vrta Bagatelle. Ovo su jednostavno tri must-have nijanse ove sezone!

Lancôme predstavio prekrasnu make-up kolekciju inspiriranu Parizom (фото 3)

Za dozu nestašluka i odraz trenutnog raspoloženja te blistav efekt, obavezno nanesite olovku za oči. Nova nijansa donosi vedar efekt zahvaljujući Khôl Hypnôse Vert Tuileries, dok Gris Rivoli pruža suptilan i istovremeno intenzivan efekt. Bilo da ih koristite zasebno ili u kombinaciji s My French Palette, ove Khôl olovke za oči ukrašavaju rub trepavica daškom proljetne poezije.

Lancôme predstavio prekrasnu make-up kolekciju inspiriranu Parizom (фото 4)

Lancôme make-up kolekcija za proljeće 2015. može se pronaći u Müller i Douglas prodavaonicama diljem Hrvatske.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više