Search

Libre je novi ženstveni Yves Saint Laurent miris koji ćete htjeti isprobati što prije

Libre je novi ženstveni Yves Saint Laurent miris koji ćete htjeti isprobati što prije

Zaštitno lice je pjevačica Dua Lipa

Tekst: BURO.


Image: PR

Sloboda. To je riječ koja definira Yves Saint Laurent. Uvijek na rubu, uvijek spremni na eksperimentiranje i nadilažanje granica. Pretvaranje smokinga u provokativnu odjeću za svečane prilike u šezdesetima. Aktiviranje moći jedne ultraženstvenosti minisuknjama kojima nije cilj izazivati, već omogućiti slobodnije napredovanje.

Libre je novi ženstveni Yves Saint Laurent miris koji ćete htjeti isprobati što prije (фото 1)

Zato što imate mjesta na koja morate ići. Emocije koje morate iskusiti. Ovdje ste da biste živjele. Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što ostaju vjerne sebi. Bez kompromisa i bez proturječnosti.

Libre je novi ženstveni Yves Saint Laurent miris koji ćete htjeti isprobati što prije (фото 2)

Zato što mogu biti i moćne i hiperženstvene. Ovisnice o luksuzu i povezane s prirodom. Ultrakul i vruće do usijanja, vođene svojom unutarnjom vatrom, dok vaš plamen gori punom snagom... A vi vičete, ako vam je do toga. Odmarate se kad želite. Danas, sloboda dobiva svoj iskonski miris. Novi, seksi kul cvjetni miris. Narastao između Francuske i Maroka, osmišljen između Pariza i New Yorka, nalazi se na granici između muževnosti i ženstvenosti. Pred nama je jedan od najuzbudljivijih proizvoda godine.

Libre je novi ženstveni Yves Saint Laurent miris koji ćete htjeti isprobati što prije (фото 3)

Libre - jer na francuskom nema moćnije riječi kojom se danas možete definirati! Ovaj prekrasni parfem donosi note lavande s juga Francuske, vanilije s dalekog Madagaskara, nerolija, mandarine i cvijeta naranče. Drugim riječima, radi se o pravoj jesenskoj mirisnoj poslastici koju ne biste trebali zaobići.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više