Search

Lisa Eldridge nova je kreativna direktorica brenda Lancôme

Lisa Eldridge nova je kreativna direktorica brenda Lancôme

Veliki korak za britansku vizažisticu


Image: Buro247.ru

Britanska vizažistica Lisa Eldridge idealni je primjer toga kako je korisno dijeliti svoja znanja sa svijetom. S velikim iskustvom iza sebe pokrenula je YouTube kanal koji danas prati više od milijun korisnika, a od sada će Lisa biti na čelu brenda Lancôme

Prema riječima predstavništva beauty diva Lancôme International, Lisa i brend dijele iste vrijednosti i ciljeve, a to je da pruže pomoć ženama kako bi pojam ljepote promatrale dublje, ne samo na površini. Kao nova kreativna direktorica Eldridge će surađivati na izradi novih proizvoda koji utjelovljuju njenu filozofiju, a osim toga će pokrenuti nove programe koji će žene usmjeriti da se gledaju drugačijim očima. Lisa rijetko prati beauty pravila, ali drži se tri činjenice: naglasite samo jedno pri šminkanju, pri odabiru pudera kupite ga samo kad ga vidite na danjem svjetlu i uvijek se brinite o stanju svoje kože.

Eldridge je u prošlosti surađivala s nekoliko brendova, a među njima su Shiseido, No.7 te Prada, Chloé i Donna Karan za vrijeme revija i reklamnih kampanja.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više