Search

Ljubavna priča Chloé djevojke u Parizu

Divna Clémence Poésy u glavnoj ulozi


Image: Buro247.ru

U reklamnom videu novog Chloé parfema Love Story francuska glumica Clémence Poésy provodi romantičnu noć sa svojim odabranikom na ulicama Pariza

Ljubavna priča Chloé djevojke počinje na jednom partyju na vrhu krova gdje upoznaje privlačnog mladića i zajedno odlaze u noć. Prekrasna Clémence Poésy u lepršavoj svjetlucavoj haljini ružičaste boje, s raspuštenom kosom i sjajem u očima sa svojim odabranikom utjelovljuje upravo onaj osjećaj uzbuđenja zbog ljubavnog susreta u toploj ljetnoj noći s kojim se zasigurno svi možemo poistovjetiti. Par zajedno jede sladoled, vozi se na karuselu i na biciklima, šeću po skrivenim ulicama grada i kradu poljupce u mračnim uglovima najromantičnijeg grada na svijetu. Pred svitanje Clémence tajanstveno nestaje ostavljajući iza sebe samo zavodljiv miris parfema Love Story.

Video prenosi istu poruku koju prenosi i parfem - poruku mladosti, zavodljivosti i ženstvenosti. Odiše notama cvijeta naranče, jasmina i cedra. "Osjećamo čvrstu vezu s romantikom, ljepotom i svjetlošću Pariza", rekla je kreativna direktorica brenda Clare Waight Keller, "i čini se kako je pravi trenutak da prikažemo i tu stranu Chloé djevojke".

Related articles

Buro 24/7 Selection

više