Search

London dobio neobičan centar joge

London dobio neobičan centar joge

Hotpod Yoga Hackney


Image: buro247.ru

U Londonu se prije dva dana otvorilo malo drugačije izdanje poznatog joga centra. Tako ćete u Hotpod Yoga Hackney centru jogu vježbati u sobi na napuhavanje...

Pri samome ulasku u prostranstvo novog joga centra, u trenu ćete zaboraviti na užurbanost svakodnevice i sve stresove ostaviti za sobom. I to zahvaljujući činjenici da je nova dvorana za vježbanje joge ustvari soba na napuhavanje s mekanim "zidovima", baš poput onih dvoraca u kakvima smo skakali kao djeca. Prilikom osmišljavanja koncepta, autori su u obzir uzeli i utjecaj boja na čovjeka, pa su ovaj "dvorac" mira i tišine odlučili izraditi u ljubičastoj boji koja je poznata po svom umirujućem utjecaju na raspoloženje, a ujedno potiče lučenje "hormona sreće". Osim toga, dvorana se zagrijava do 37 stupnjeva, što vrlo povoljno utječe na rastezanje mišića. A vježbanje joge na visokim temperaturama je i glavna ideja Hotpod Yoga Hackney franšize jer omogućuje vježbaču da se u potpunosti fokusira na pravilno disanje i relaksaciju. 

Inače u ovom centru imate priliku prakticirati Ashtanga Vinyasa jogu – jednu od trenutno najmoćnijih i najučinkovitijih sustava hatha joge. 

London dobio neobičan centar joge (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više