Search

Luksuzna pariška kozmetika i u Zagrebu

Luksuzna pariška kozmetika i u Zagrebu

Bliss studio za njegu lica i tijela postaje prvi Carita i Decléor institut u regiji


Image: PR

Francuski kozmetički brend Carita odabrao je Bliss za jedini Carita i Decléor institut u regiji koji će u potpunosti ispuniti i njegovati visoke standarde prestižnih brendova

U posljednjih 60 godina Carita je postao jedan od vodećih brendova u anti-aging njezi kože, a zahvaljujući stručnjakinji na području kozmetike i vlasnici Bliss studija za njegu lica i tijela, Jasminki Herceg, odsad su ovi visoko selektivni Carita proizvodi i tretmani dostupni i u Zagrebu. ''Budući da je kozmetička industrija vrlo dinamična i kontinuirano stvara novitete, tako i Bliss od svojih početaka prati svjetske trendove. Iznimno sam ponosna što je Bliss jedini u regiji uspio zadovoljiti visoke standarde za osnivanje instituta koji sada obuhvaća sve najučinkovitije i najbolje tretmane dostupne na tržištu", izjavila je Jasminka Herceg.

l

Za nastanak brenda Carita zaslužne su sestre Rosy i Maria Carita koje su 1956. izmislile Fluid de Beaute , preteču današnjih seruma za lice. Najpoznatiji Carita proizvod već šezdeset godina legendarni je Fluide de Beaute 1. Radi se o hranjivom ulju za lice, kosu i tijelo koji simbolizira Caritin moderan pristup kozmetici. Carita je brend koji nudi jedinstvene tretmane njege i linije proizvoda bez obzira na dob i stanje kože te se sastoji od proizvoda za njegu kože lice i tijela, proizvoda za njegu tijela koji uključuju kupke, losione, kreme za prije i poslije sunčanja te kreme za njegu ruku. Više o cijeloj priči saznajte na stranici Bliss studija, ili ih posjetite na zagrebačkoj adresi Ilica 15.

l

Related articles

Buro 24/7 Selection

više